arenimo Merhaba arkadaşlar 🙈 Hamileyken gece uyumadan önce en büyük zevkim foruma girip Doğum hikayelerini okumaktı şimdi yazmak bana da nasip oldu 😁 öncelikle böylesi güzel bi duyguyu Allah olmayan herkese nasip etsin asla anlatılmaz derlerdi ama cidden öyleymiş. Şekerim dengesizdi ve bebeğin kilosu fazlaydı diye sezeryana karar verilmişti zaten günümüzü almıştık herşey yolunda gidiyordu 19 Eylül akşamı ablamlar abimler geldi (yurtdışında yaşıyorum ailem Türkiye de yaşıyor sadece ablam ve abim burda) şen şakrak sohbet muhabbet gayet iyiydik ben son hazırlıklarımı yaptım duşumu aldım sabah 7:15te hastanede olmamız gerekiyordu geç uyumuştum sabah 6 buçuk gibi eşim uyandırmaya çalışıyordu beni geç uyuduğum için hiç uyanasım yoktu 😂😂 eşim 5 dakika aralıklarla dürtüyordu ama kalkmıyordum bi de ne olsun babasının oğlu ya sen mi babamı dinlemezsin sanki deyip pat pat iki ses duydum suyum geldi 😂😂😂 randevumuzla aynı gün aynı saat ben tabi hemen irkildim gözler fal taşı gibi açıldı ayaklandım şoktan gülmeye başladık eşimle 😂😂😂 apar topar hazırlandık hastaneye koştuk spinal anestezi uygulanacaktı damar yolu açıldı ameliyathane yolu göründü bana ama nasıl bir heyecan nasıl bir korku 🤭 tek başımaydım soğuk bir ortam hala şoktayım 9 ay nasıl geçti anlamamışım karnımda aylarca büyüttüğüm birlikte üzülüp sevindiğim can parçamı görmeme az kalmıştı ama hala idrak edemiyordum. Anestezi doktorum geldi sohbet ettik anlattı neler yapacağını benim neleri yapmam gerektiğini eğildim iğneyi yaptılar hiç hissedilcek bişey değildi halbuki kafamda o kadar büyütmüşüm ki nolcak dedim acaba 😂😂😂 yatırdılar beni yavaştan ayaklar kesilmeye başladı 😂😂😂 doktor sürekli hareketleri kontrol ediyor vs. Oğluşumu çıkarmak üzere doktorlar geldi 😂 sonra ablam da ameliyata girdi benimle. Herşey bi anda gelişti ablamla sohbet ediyoruz bi anda 4 kilo 800 gram 56 cm uzun saçlı oğlunuz geldi dediler 🙈🙈🙈🙈 ben ağlamaya başladım ama oğlumda ses yoktu 😔😔 düzgün nefes alamıyordu ve kan kustu hiç kucağıma vermeden çocuk doktoruna götürdüler nefesini kontrol etmek için oksijen tüpü takmışlar 10 dakika sonra beni içeri aldılar oğlumda ardımdan geldi hemen 🙈 şükürler olsun ki geçici bir durumdu . Kokusu teni bambaşka aşığım resmen aşığım!!! Şuan yanımda uyuyor olmasına binlerce şükür . 🙏🏻🙏🏻 Şuan bu yazıyı yazdığım duygularla okuyan anne adaylarımız içinde bulunduğu durumu kıymet bilip yaşasın hepimiz birer mucizeyiz ve dünyanın en güzel mucizelerini dünyaya getiriyoruz kendimizi ne kadar övsek az 😂😂😍😍
rfzsB arenimo bende heyecanla açıyorum forumu ve heyecanla okuyorum hikayeleri, Rabbim hayırlısıyla bize de nasip etsin inşallah. Senin de gözün aydın canım Rabbim hayırlı Salih evlat eylesin Însaellah ❤
aren6161 arenimo massallahh sıbanallah darısı ben be arenıme ınsallah😍😇 bızde olduk39 ama tık yok daha kılosuda ıyyms bızde 38de 3500dk bakalm kac olcz tosun pasalar arenler 😇
GelMucizemol Canım bnm allah analı babalı büyütsün rabbim acısını göstermesin çok mutlu oldum darısı isteyen herkese diyim ailecek bir ömür mutluluklar allaha emanet olun
GelMucizemol Canım bnm allah analı babalı büyütsün rabbim acısını göstermesin çok mutlu oldum darısı isteyen herkese diyim ailecek bir ömür mutluluklar allaha emanet olun
Yagmurkcr97 Allah analı babalı buyutsn canm inşallah. 🌸🌸 Senin dogum tahmin gunu 27. Eylulmuydu? Sanki oyle hatirliyorum.