112268 mre1630 canım bizim evde ikisi de var ben düz tuvalet kullandım hep onda rahat ediyorum çünkü ama gebeliğin sonlarına doğru 3.trimstrda klozete gecicem
_esraarsl mre1630 ben klozet kullanıyorum normal tuvalette ayaklarım belim ağrıyor oturup kalkmak zor oluyor 🥲
minikkurabiyelerinannesi mre1630 ben klozet de oturunca bile zor kalkıyorum 😂 diğerinde hayatta kalkamam 😂
Kahvesever mre1630 7.aydan sonra çömelebilen insan evladı bana anlatsın nasıl çömelmiş 😄 ben hep kulazet kullandım ama çömelmeliye de denk geldim fakat yapamadım. Cok merak ediyorum yapan nasıl yapmıs
marnus Ben de düzü kullanıyorum ama büyük tuvalette beklerken karnım ağrımaya başladı. Sanırım karın çıktıkca klozete geçmek en iyisi
Marblingg mre1630 bende klozeti hic sevmem ama erken dogum riskim oldugundan kullanmak zorunda kaldim sıkıntın yoksa duzu tercih et bence buyuk abdestin daha rahat olur bu donemde kabizlik cok oluyo klozet bunun icin iyi degil
hunilimom mre1630 iki gebeliğim de düz tuvalet kullandım son ayda zor oluyor oturup kalkmak ama en sağlıklısı o olduğunu düşünüyorum