Minigim38 Hamilelikte troid düşüklüğü yasayan oldu mu. Gecen hafta şeker yüklemesi yaptırdım bugün sonuç icin gittim 3.88 çıkmış tsh düşük dedi eger yanlış anlamadıysam cünku cok kalabaliktı ve ilac yazdı 3 hafta sonra geri gel dedi tsh degerine bakalım dedi
Fatime07 Minigim38 bu değer düşük degil aksına yüksek hamilelikte 2 ile 2.5 arası tutuluyor tsh değeri
Merveclnk Minigim38 o sınır Bi değer normalde 2 buçuk altında olması makbul. İlaç kullanıp düşürürler çok yüksek bir değer değil ama ilaçları çok düzenli kullanıp sürekli takipte kalman lazım.
Fatime07 Minigim38 Olabilir çünkü benim de bu değerlerdeydi ilaçla kontrol altına alındı sen düzenli kullan ilaçlarını zaten hemen düşüyor
Merveclnk Minigim38 düzenli Bi şekilde kullanın bir sorun yasamazsnz ama aksattiginiz anda değişiyor değerler benim 1 ay öncesinde 0.48 olan degerim dengesiz kullanım sonucunda 3.59 oldu sadece 1 ay icin yani dikkatli kullanın sorun olmaz Allahın izniyle.
Minigim38 EmineDefneGokce yuksekde demis olabilir belki bende yanlış anlamış olabilirim cok kalabalıktı odanın ici🥲