excitedmom- Çok duydum okudum soğan suyuyla hamile kalanı soğan kürünü yaptığınız ay mi hamile kaldınız sonraki ay flan mi. Ya da soganla değilde şunu kullandim hamile kaldım dediginz başka bişey var mi ?
Dilarac excitedmom- ben hayıt tohumu içtim hamile kaldım tabi ota bağlamıyorum rabbim böyle nasip etti ama otu ictim 1 ay sonra kaldım hergğn ictim 1 bardak Rahmi temizliyor kist falan varsa kaybediyor kendini hamileliğe hazırlıyor
Pcoslubiranne excitedmom- ilk oglumda sogan kuru yaptigim ay hamilr kaldim. Hamilelik icin degil de kistlerin temizlenmesi icin yapmistim ama hamile kaldim bir sikinti da olmadi.
Firdevs33 Canım benim yumurtalarım tembel bu ay yumurta geliştirici verdi doktorum onunla beraber soğan suyu içtim 3 gün. Bilmiyorum etkisi var mı ama doktorum yumurtalarımın çok güzel geliştiğini söyledi ilk defa
Jaleisik Canım bende hamile kalmak istiyorum ama bence böyle şeyler yapmaya hiç gerek yok sen dünyanın en iyi şeyini de yapsan en iyi doktoruna da gtsen olmayınca olmaz Rabbim en doğru günü ve en doğru zamanı bilir ben öyle düşünüyorum
dilann22 Jaleisik sen elinden geleni yap gerisini Allah’a bırak. O nimetleri rabbim boşuna vermedi bize