Eda_-
💙🤲 Dünyama hoşgeldin oğlum 💙 Büyük mucizem 💙(Hassas içerik)
Merhaba güzel anneler sıra geldi benim hikayeme benim hikayem güzel başlamadı maalesef büyük acılarla başladı şimdiden söyleyeyim biraz uzun bir hikaye ve hassas içerik var hassas annelerimiz okumayabilir.🥰Ben agustosta 4 yıllık evli olacağım Allah nasıp ederse ilk 8 ay kadar gebelik istemedim 8 ay sonra gebelik düşünmeye başladım ama olmadı bir türlü. Daha sonra kontrollere gittim bende herhangi bir sorun bulunamadı eşim gitti hastaneye sperm hareket sorunu cıktı eşimde eşim tedavi gördü bir süre sonra ve ilk meleğime 18 ayımda hamıle kaldım ama ne yazık ki ilk bebeğim 7 haftada melek oldu düşük riskim vardı zaten ve başladı kötü günler her gün ağlamalar bitmek bilmeyen ne zaman cocuk olacak diye cevre baskıları….
Ve ben kürtajdan 2 adet sonra tekrardan hamıle olduğumu öğrendim oğluma cennet kuşuma ilk başlarda korku stres olsa da 37+3 lere kadar gelmiştik ve bir gün oğlum da melek oldu cennete kardeşinin yanına gitti anne karnında melek olmuştu oğlum herhangi bir sebebi bulunamadı bütün testlerimiz temiz cıktı takdiri ilahi böyleymiş rabbim böyle uygun görmüş inşallah beni cennette bekleyen 2 meleğim var 🤲
Çok kötü günler geçirdim oğlum melek olduktan sonra kimseyle konuşmadım hayata küstüm kendime küstüm velhasıl imtihan işte inşallah geçenlerden eylesin rabbim 🤲 sezeryandan sonra 6. Ayımda ben korunmayı bırakmıştım ilk ay olmamıştı ertesi ay da adet oldum sanmıştım lekelenmelerim olmuştu çünkü meğersem oğlum mucizem gelmiş bana ne yazık ki bu gebeliğim cok zorlu geçti en başta kanama alanım oldu sonra adet gibi kanamalar gördüm hatta kalp atısı zayıf denmişti en başta yalan yok ben umudumu kesmiştim bu da gidecek demiştim ama oğlum tutundu annesine cok zorlu süreçlerden geçtim böbrek büyümesi gebelik şekeri hatta hamileyken hemoroid ameliyatı dahi oldum acıkcası bu gebeliğim survıvor gibi geçti 😁 ama buna şükür velhasıl zorlaya zorlaya 38+1 lere kadar geldik bende gebelik şekerinden dolayı su fazlalıgı cıkmıştı ve benim melek olan oğlumda da su fazlalıgı vardı bu beni daha da korkutuyordu evet asla su Fazlalıgı bebek ölümüne yol açmaz doktorum söyledi senden suyu kat kat fazla olupta sağ salim kucagına alan cok var demşti ama beni hiç bir söz rahatlatmıyırdu doktorum dogumdan 1 gün önce beni kontrole ve nst ye cagırdı suyum fazla olduğu için bebeğin doğar doğmaz küveze girebilir korkma haberin olsun demişti ama ne mümkün aldı beni telaş korku ya oğlum küveze girerse ya yine bebeğim benden giderse diye o gün sabaha kadar üzülüp durdum hatta doğuma bile girerken cok üzgündüm.
Ve doğum anı geldi çattı ilk dogumda sezeryan oldugu için beni ameliyata aldılar doktorumdan tut hemşiresi asistanı herkes benim hikayemi bildiği için herkes yanımda oldu motive etti ama hiç bir şekilde rahatlayamamıştım küvez lafı beni bitirmişti daha sonra spinal iğnesi vuruldu aradan 3 dk ya geçti ya geçmedi bir baktım doktorumun ayy işedi lafı 😁 bizim oğlan doğar doğmaz döktürmüş sonra oğlumu bana gösterdi doktorum ama tepki veremedim kızlar biliyor musunuz hani insan acı çeker ağlar ağlar gözyaşları kurur ya tam da öyle oldum hissizleşmiştim gram ağlayamıyordum aslında hıckıra hıckıra ağlamak isterken.. Sonra oğlumu giydirdiler oğlumu yanağıma koydular ama yine donuktum anlamsız bir şekilde ameliyat biter bitmez doktoruma küveze girdi mi dedim doktorum hayır odada deyince dünyalar benim oldu 🥰 Bu arada annem kayınvalıdem oğlumu görünce birbirlerine sarılıp hıckıra hıckıra ağlamışlar onca acıdan sonra rabbim bizi mutluluktan da ağlattı yaa binlerce kez şükürler olsun Rabbime 🤲 odama cıktım oğlum odada Allahım yok böyle bir güzellik simsiyah saçlar pamuk ten bu benim mi dedim göğsüme aldım şükür hemen sütüm geldi ve yetti hala da geliyor yani sezeryan olacak anneler sütüm gelmez yetmez demeyin hiç ilgisi yok oğlum doğumdan 1 gün önce 3450 gr 52 cm gösteriyordu ultrasonda ama 3080 gr 49 cm dogdu 🥰Benim anlatacaklarım bu kadar şu an evimizde bayram havası var rabbim bu bayramı isteyen herkese yaşatsın inşallah cok güzel sey Anne olmak gülüşü yeter 🥰
Oğlum Muhammed Talham abisinin cennet kokusunu almışta gelmiş Beratım benim dinmeyen sızım sen hep kalbimde büyüyeceksin. Oğullarım herşeylerim 💙
Biri Muhammed Talha
Biri Berat Aydın
Biri dünyam
Biri cennetim
Biri sağ kanadım
Biri sol kanadım
İkisi de şükrüm ikisi de servetim.💙
Şimdi 13 buçuk aylık oldu gökkuşağı 🌈 bebeğim 💙