gkbyza minik_koala_ve_annesi 25.haftada 840 gramdı pazartesi 28.e giricez merak ediyorum ben de 1 kiloyu geçmiştir herhalde 🤭
minik_koala_ve_annesi Gozde0709 ben gittim dunde 4 d cekindik bir de gostermedi kendini 😏bir heycanlanmistim yuzumu kara cikardi benim.bu bebe alay ediyor 😅
Tospikannesiiiii Krnn1 valla bilmiyorum canım corona geçirdim hiçte bişi yiyemedim ben bebek geriye düşmüştür diye düşündüm doktor çok iyi dedi şaşırdım demek bebek alıyor yiyemesen de ilk bebegim de oglum 3500 dogdu buda okadsr olsa yeter
minik_koala_ve_annesi Tospikannesiiiii keske bende 3500 dogursam daha ne ailenin genetigi mi neyse 3000 kg bulmuyor 2700 2600 bu sekilde 🥰gecmis olsun canim beslenerek ara farki kapatirsin insallah
Tospikannesiiiii minik_koala_ve_annesi kesinlikle genetik beslenme ile falan alakası yok oglumda 17 kg aldım ben çok fazla idi 3500 dogdu bunda daha 5 kg aldım buda aynu gidiyo demekki yapısal
minik_koala_ve_annesi Tospikannesiiiii aileyle alakali oldugunu dusunuyorum tamamen canim 9 kg aldim ilk gebeligim suan 1200 kg su ama 1 hafta onde gidiyor
Tospikannesiiiii minik_koala_ve_annesi 3 kg altı olursa dokunamam gibi geliyo ya ne bilim oglum 3500 Du ama boyu kısa idi baya kilolu gözüküyordu 🙈
minik_koala_ve_annesi Tospikannesiiiii etli butlu ele de gelir 😆😆diger turlu insan korkuyor yegenimin yuzunde deri vardi sadece zamzayifti erken de dogmustu 28 haftalik dogdu kuvezde kaldi cikinca ona ragmen zayifti