Sakturk90 Selam kızlar İlk bebeğimd eepidural sezeryan oldum ama panik yaptığım için ameliyat başlar başlamaz narkoz verildi pazartesi ikinci bebeğimi kucağıma alacağım nasipse ama genel anesteziden korkuyorum bi panik halindeyim uyanamamaktan dualarınızda benide unutmayın 😔
Gulsahh1 Sakturk90 kötü düşünmeyin sakin kalın Allah yardimciniz olsun bende genel anestezi istiyordum ama şimdi siz boyle yazinca etkilendim epidural sezeryan daha mi iyi acaba ama bende panik yaparım diye düşünüyorum 😑
Nily Sakturk90 uff bende napcami bilmiyorum cok panikliyim acaba tansiuonum falan cikarmi dusermi uyanik olsam Sakinlesmek icin ne yapmam lzm kafamda bissuru soru😨😱
Ssshhh Canım korkma sakin ol ben anestezi teknikeriyim bir sürü sezeryan doğuma girdim bi sorunda olmadı herkes tecrübeli ve kimse böyle bi durumla karşılaşmak istemediği için dikkatli istemesende ilaçla uyandırıyorlar çok zor bi ameliyat değil bence ☺️
Ummi Ssshhh 🤣bende korkuyrm insanin aklina sacma sacma seyler gelio ya ameliytn tam ortasnda uyaniyrsan yaada uyanamazsam nolcak die
Ummi Ssshhh 😀hayrlisyla bi dgursaydik da şu korku ustumuzden gtseydi ilk bebek olunca insan korkuyr tecrubesz
Ssshhh Asıl önemli olan ameliyattan sonra serumunuz akıyormu akmıyor mu ona bakın ağrı kesici isteyebilirsiniz o dikişleri çok hissetmemek için
Gulay Aynen bende o düşüncelerdeki cumartesi bebeğim dünyaya gelicek kısmetse kafam o kadar dolu ki korkuyorum 😔