Fatma-onal Kbraylmz1 istanbulda yaşıyorum ama doğum için Mersin’e geldim köylerde ağaçtan bakacaklar bugun bir kaç kişi görmüş ağaçta teşekkür ederim yine düşünmeniz yeter ☺️🙏
Kbraylmz1 Fatma-onal inşallah bulursun. Benimde ilk aşerdigim mandalinaydı mevsimi gelincede buzluguma attım biraz belki hamile kalıp canı çeken olur diye 3 gün bulamadık bana 3 asır gibi gelmişti uykudan uyanıyorum burnumda mandalina kokusu çenem titriyordu
Kbraylmz1 minisinannesiiii ya yemin ederim o kadar güzel bi tattı ki anlatamam ev baklavası yapmıştı annem bide turşu vardı bidonda baklavayı yerken canım cekti ama nasıl yiyorum annem eşim gülmekten bayılıcaklar artık bi yandan video cekiyolar hamilelik çok güzel bee ne yersen ye tuhaf kaçmıyor 😂
2nmr Kbraylmz1 Haha simyacı kitabı gibi olmuş o kadar her yeri ara dibinden çıksın🤣ama gene bulmuşsunuz da ben süpürge tozunu anlamadım o nasıl bir istek😱🤣
Kbraylmz1 2nmr vallahi ya bide annem yoktu burda üzülmesin diye söylemedim sonra eşin dayanamadı söyle annene bulur belki orda diye şehir dışındaydı annem anaa demesin mi benim buzlugumda var kızım bilmiyor musun sanki diye sksksksl ya süpürge tozuna anlam veremiyorum bende ara sıra hala aklıma geliyor dişlerim kamaşıyor kızım doğdu 5 aylık hala canım istiyor 😂