irem_ctn7 Fatma-onal az kaldı o zaman sabret eylülde hasatları başlar 😅😅 Antalya da eylüle girdiğimiz anda pazarlarda oluyor ama iklim değişikliği olduğundan bilemedim şimdi 😓
Beyazinciii Elfayldzl2017 hazır mevsimiyken hamileliğin başındaki arkadaşlar konserve yapsın tavsiye ederim. Kışın çıkartınca birebir aynısı arkadaşlar taze şeftali. Harika oluyor
Haticebrck21 Nujinkanat 10 haftalık oldum bende sadece elma muz arada bir tuzlu çubuk başka birşey yiyemiyorum
Canisi28 2nmr yaş ceviz 🙈 mevsimi değildi halada yiyemedim… şurda iki üç haftaya sezaryen olacağım nasipse artık doğum sonrası yerim🙈
Hilosko 2nmr 2nmr Adanada yediğim bici bici eşim sagolsun yapmisti burada kafalerde bile yok konyada yaşıyorum
maydaymaydaymayday 2nmr ya ben aşerme diye bişiy olduğunu hiç düşünmüyorum. İki gebelik geçirdim. İkisindede hiç aşermedim
2nmr maydaymaydaymayday Ben de ilk hamileliğimde öyleydim hiş aşerme olmadı hatta canım hiçbir şey çekmiyordu bile ama şimdiki baya farklı🤭
Erva1234 silahatun neden hala yemedi Z marketten alıp yeseydiniz yada sipariş verseydnz o biraz pahalı diye kimse almamstr
silahatun Erva1234 ne bileyim ya düşünemedim alıp yemeyi sonra marketlerden kaldırdılar ama bulurum mutlaka yemem lazım