112268 Ne yaptıysam kabızlık problemimi bir türlü çözemedim artık çok kötü bir hal almaya başladı moralim öyle bozuk ki bütün demir ilacı ve vitamin takviyelerini bırakma kararı aldım beş buçuk aylığa doğru gidiyorum buraya kadar vallahi ben gibi aynı durumda olan var mı kabızlık için hiçbir ilaç içmedim çünkü vücut ona da alışacak o da çözüm değil biliyorum en iyisi bu ilaçları bırakmak sanki ne dersiniz
Sevensevilen 112268 canım kabızlık yapmayan Demir ilaçları var ocean sidefer gibi . Denedin mi onları yoksa sadece devletin ödediğini mi kullandın
Minigindunyasi 112268 hergun.bir bardak sade kefir iki üç kuru kayısı biraz üzüm ye ilaçlara bir süre devm et kabızlık devm ederse doktora danış kabızlıkta cektm ishalde oldm ikiisde çok zor valla
Badem54 112268 benimde kabızlık problemim vardı trendyola zeytinyağlı incir kurusu yazıp bakabilirsiniz o beni cok rahatlattı sabah aç karnına yiyip ılık su içiyorsunuz bencede hemen bırakmayın bol su kuru kayısı incir zeytinyağı bunları bile yeseniz fayda eder
TeoMom 112268 Ben de duphalac içtim ve Demir ilacını bıraktım o günden beri rahatım sabahları da geceden zeytinyağında beklemiş kuru incir yiyorum hiç kabızlık şikayetim kalmadı tabi tekrar başlamam lazım Demir ilacına ama cesaret edemiyorum 😅
112268 Sevensevilen inan her hafta dontora gidiyorum kabızım dedim ilaç yazdı sandım gitmiş bana fitil yazmış hiç haberim yok yani fitillik aşamada değilim ki ben şuan kabızım bir ilaç verebilirdi o yüzden almadım fitili ağzında gev gev yapıyor ilacı değiştirsek de vücudun başka ilaca da bu tepkiyi verebilir diyor bilmiyor herhalde ben anlamadım salak salak konuştu ya
112268 Sevensevilen gynoferon kullanıyorum evet devletin ödediği ilaç bu kan değerimi müthiş yükseltti dicek lafım yok ama taş gibi kabızım normalde de kabizdim ama bu beni mahvetti vitamin olarak da regenesis Max kullanıyorum doktor vitamin farketmez hepsini kullanabilirsin genelde içerikleri aynı dedi
Sukrann_ Bence tamamen bünyenizle alakalı haplarla bi ilgisi olucağını sanmıyorum Kİ zaten eğer bu aylarda haplarını bırakırsan ilerleyen zamanlarda yine sana zararı olabilir canım bence kafana göre ilaçlarını bırakma
isimyazmakzorunlumu Her gün bir kase ev yapımı yoğurt bana çok iyi geldi bir de öyle deneyin. Kendim mayalıyorum yoğurdu ev sütü ile.
Sibbeell 112268 gyno ferro sanol mu kullandın canım ben bıraktım onu ya sınfer diye başka bi demire başladım lanet olsun o ilaç beni mahfetti
Merve201119 112268 canım gyneferon bende kullanıyorum bende kabızlık yapmadı bünyeye alakalı sanırım regenesis max yerine ocean mummy multivitamin kullanabilirsin vitaminleri kafana göre bırakma bence ilerleyen zamanda senin için sakıncalı olabilirr
112268 Sibbeell gyno Ferro değil canım gynoferon kullandım ben pembe birnilac ama çok berbat gerçekten kullandığından şimdiki memnun musun kafama göre alsam bisey olur mu ki acaba
112268 TeoMom evet zeytinyağı ve incir çok tavsiye ediyorlar ilaç çözüm değil bence kısa zamanlı etki olduğunu düşünüyorum açıkçası
112268 heavenplease süt çok fazla içiyorum günde iki bardak içiyorum kendim de çok sevdiğim için özellikle kahvaltıda ve gece yatarken içiyorum yoğurt filan tuketmiyorum açıkçası sebze de haftada üç gün kadar tüketiyorum
Ezgican- 112268 demir ilacınızı değiştirmesini isteyin doktorunuzdan bence bırakmak yerine, ben şahsen demir ilacımı değiştirdiğimden beri çok daha iyiyim. ferplex kullanıyorum şuan aklınızda bulunsun siz de deneyin isterseniz bir fikir olarak
heavenplease 112268 kabızlık sorununuz sütten geliyor maalesef. Süt sanılanın aksine faydalı değil zararlıdır. Sütteki proteinleri bizim sistemimiz sindirmeye müsait değil. Bağırsak floramızı da bozmaktadır süt. Süt ürünlerini bırakmalısınız.