Ceydaa61 39+4 haftalık 26 Eylül normal doğumla kızımı kucağıma aldım çok şükür🙏🏻 başlıktan anlayacağınız üzere güzel ve çabuk doğum oldu. Dün 10-15 dakika aralıklarla sancım vardı hatta burda acaba bu doğum sancısı mı diye başlık açmıştım. Doktorum 5 dakikada bir sancın olursa gel dediği için hastaneye gitmedim zaten adet sancısı gibiydi. Gece sancılar sıklaşınca hiç uyuyamadım sabaha kadar. Sabah ezanıyla kalktım namazımı kıldım. O sırada nişanım geldi. Sancılarım 5 dakikada bir gelmeye başladı. Sancımı evde çekmek istediğim içim eşime bişey belli etmedim. Beden temizliğimi yaptım. Eşimi işe gönderdim. Sabah 6dan öğle 12ye kadar aynı aralıkta sancı çektim. O sırada evimi toparladım duş aldım son hazırlıklarımı tamamladım. Sancım dayanılmayacak gibi değildi. 5 dakikada bir nefes aldırması bile yetiyordu ve 30 saniye sürüyordu. Sanırım o yüzden biraz rahat davrandım. Eşime haber verdim hastaneye gidelim diye. O gelene kadar meryem ana otunu suya koydum dualarını okudum ve bir bardak içtim. Doğumumun kolay olmasını ben bu otun mucizesine bağlıyorum tabiki Rabbimin izniyle🙏🏻Eşim uzakta olduğu için gelmesi 1.5 saat sürdü. Hastaneye 2de geldik. Evden çıkarken ot açılmıştı bile. İlk muayenede 4 cm açıklıkla yatışım yapıldı. Odaya çıktık bir saat sonra yani 3te açılmam 7 cm oldu. O sırada hala sancılar dayanılmaz noktada değildi. Odayı süsledik güle oynaya gülüyorduk. Arayanlar doğum yapacağıma inanmıyordu ben bile inanmıyordum. Sancılar şiddetli adet sancısı gibiydi. Ebe en son muayeneye geldiğinde açıklık 8 cm oldu ve suyumu patlattı. Asıl zor kısım bundan sonra oldu ama 5 dakika içinde gelişti her şey. Beni hemen doğumhaneye aldılar bağırmaya başladım ıkınma hissi geliyordu tuvaletimi yapacak gibiydim. Asıl sancı oymuş onu anladım. Doktorum hemen geldi 3 ıkınmayla kızım doğdu çok şükür🙏🏻 Doktor da inanamadı. Bu kız yeni gelmemiş miydi dedi☺️ 2de hastaneye geldik ve 4te kızım doğdu. Ve zor tarafı sadece 10 dakikalık bölümüydü. Ben kendimi hep normal doğuma hazırlamıştım hiç sezeryan düşünmemiştim. Şükürler olsun nasip oldu🙏🏻 Suni sancı da istemedim zaten açıklık çok çabuk ilerledi. Biraz kesiğim var ağrı kesiciden dolayı bir şey hissetmiyorum. Yarın çıkış yapıcaz . Her şeyimi kendim yapıyorum maşallah hiç doğum yapmış gibi değilim. Sizin de bir maşallahınızı alırım🙏🏻Rabbim size de kolay doğumlar nasip etsin inşallah🙏🏻 Sormak istediğiniz bir şey varsa seve seve cevap veririm☺️
EzelUnal18 Ceydaa61 maşallah rabbim hepimize böyle kolay doğumlar nasip eder umarım.sağlıklı bir şekilde alırız inşallah yavrularımızı.☺️☺️
Ceydaa61 @adm tartışmayı sabitler misin? Herkesin okuyup normal doğumla ilgili korkularını yenmesini istiyorum
Ceydaa61 Begum35 keserken hiçbir şekilde anlamıyorsunuz ıkınma isteği hissettirmiyor. Sadece dikiş atarken çok az hissettim o da çok normal. Doğum anıyla kıyaslanamaz bile. Hiç korkmayın dikişten
Ceydaa61 Begum35 hiç korkmayın keserken hiçbir şekilde hissedilmiyor. Dikerken uyuşturuluyor zaten. Bebeği kucağınıza aldığınızda ne ağrı kalıyor ne de sancı☺️
desagr Maşallah böyle hikayeler insanı cesaretlendiriyo 🙂 Bebişinizi sağlıkla hayırla büyütürsünüz inşallah, milletine ümmetine size karşı hayırlı bi insan hayırlı bi evlat olsun
Eymenikoo Maşallah çok pozitif bir doğum hikayesi. İnşallah bizede böylesi nasip olur.Yavrunuzu sağlıkla büyütün 🙏Meryem ana otunu soğuk suya mı koydunuz acaba ? 🤗
RRR Ceydaa61 allahım bizede nasip etsin insaALLAH bence insan acı eşiğini yüksek tutmaya çalışmalı bence sen kendini hazırladığın için o ağrıları şiddetli hissetmedin 😍
Ceydaa61 RRR aslında olabilir☺️ Çünkü hep korkuttular öyle dayanılmaz diye. Rabbim kolaylığını veriyor. Muazzam bir şekilde tam 5 dakikada bir sancı vurup dinlendiriyor vücüdu🙏🏻
RRR Ceydaa61 valla bende çoj yüksek bi Ağrı olarak hayal ediyorum ona hazırlıyorum kendimi insaALLAH banada kolay gelir 😍
hulyAkpinarDemir Ceydaa61 Allahım ne mutlu size güle güle büyütün kızınızı darısı Alya Sılamla bizim başımıza 🙇🤗😇💖👏🍼🎉
Nnzhktt Ceydaa61 ayyy bizede böyle kolay güzel sağlıklı doğum nasip olur inşallah. Bin maşallah canım sağlıkla büyüt bebeğini
Cenyy Ceydaa61 oyy ne güzel ne pozitif bir hikaye insanın hemen doğurası geliyo 😄 maşallah Rabbim hayırlı bi ömür nasip etsin 🤗 ben şu meryem ana otunu hiç duymadım türkiyede yaşamadığım için.. acaba bilgilendirme imkanınız var mı kuzum 🙈
Ceydaa61 Cenyy Umreden gelen bir bitki. Her yerde bulunmuyor malesef. Ben internetten sipariş verdim n11den. Yurt dışına kargo var mı bilmiyorum ama bi bakın isterseniz☺️