VerdaY Merhaba arkadaşlar bugün tam 19. Haftaya girdik. 19+0 ben hiiiiç bebeğimin hareketini hissetmedim ilk gebeliğim ve hamile kilolu kaldım. 72 kiloyum şuan. Hissetmemem normal mi? Bazen burada öyle şeyler yazılıyor ki ben neden hissedemiyorum diye çok üzüyorum kendimi 😟
8248013 VerdaY çok normal herkesın hamıleliği farklı kmınınkı cok hareketli kımınin kı çok sakin 20 li haftalarda ınsan hissediyor ama duzenlı de olmuyor ta kı 25 haftadan sonra ya kadar kendnı kimseyle kıyaslama her hamılelık farklıdır Rabbım hepımıze saglıkla bebişlerımıze kavuşmayı nasip etsin
Merve201119 VerdaY gayet normal canım ben üçüncü bebeğim olmasına rağmen 18 hafta 6 gunlukken hissetmeye başlamıştım 24 e kadsr normal ve bir haftaya kadar hissedersin insallah🙏
Mrv_33 Benimde ilk gebeligim bende 23. Haftaya kadar hissedememiştim endişelenme herkezde farklılık gösteriyor
Selimkemalinannesi VerdaY ben 24 e kadar net hissetmemiştim o zamana kadarki hareketlerini de kelebek çırpmasi gibi hissettim
MSultann VerdaY Bende 22. Haftaya girdim hissetme yok, 2 gün önce detaylı ulturason yada muane de bebiş kolları elleri sallıyor hep gördüm his yok varsada anlamıyorum tam. Beklicez yani canim 🤗
mucizem__ VerdaY kiloyla alakası yok bence, bende senden daha kilolu kaldım ve maşallah 16 da hissettim üstelik ilk gebeliğim tabi 20 ye kadar düzenli olmuyo ama pıt pıt kalp atışı gibi hissedersin sende yakında ☺️
VerdaY Çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz, bazı arkadaşlar burada malesef sadece moral bozuyorlar çyle şeyler yazıyorlar ki hep sorun varmış gibi düşünüyorum. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah.
Kleopatra- VerdaY Üzülmenize hiç gerek yok. Çünkü hissetmemeniz çok normal. Ben de böyle takıntı yapıp doktora sordum daha çok erken daha birkaç haftası var dedi. O yüzden sabırla beklemek gerek
Kubraanne_ VerdaY 21 haftada hissettim oda oturup gün boyu kendimi dinleyerek nabız atar gibi sadece sonra zamanla büyükçe zaten daha rahat anlıyorsun 62 yle kaldım bende normal canım şuan karnımda depar atarken yazıyorum 😄😄
VerdaY Bazen karnım boyle pıt pıt dokunuyorum hadi kızım bi tepki ver diyorum ıı ııı uykucu olucak heralde 😅 o depar atscağı dönemler için öyle sabırsızım kii