33+5 de sancım olması nedeniyle hastaneye yatırıldım eşimi yanıma almadılar refakatxi olarak o da tek kalamazsın annem kalsın yanında dedi tamam dedim 2 gündü yatıyorum sanırım 100 ü bulan sancılarım oldu dün aksama kadar dün aksam ilaçlar etkisini göstermeye başladı ve sancılarım ciddi oranda hafifledi. Tabi bu süreçte karnın inmiş dogcak yok söyle olcak Boyle olcak diyenler sinirim alt üst oldu neyse dün gece mutlu oldum sonyclar iyi olunca alarm kurup titreşime alıp yattım annem Almus yanımdan telefonu uyanmim dihe tabi ben de alarmi duymadım ilacı bir saat geç içtim uyandıgımda da telefondan uyanma diye aldım diyor neyse sakin kalmaya calıstım içtim geri yattım bu sefer sesliye alıp sarja taktım duymamısım alarmi 1,3 saat geç uyandım seslerden annem kalkmiş etrafı topluyor birseylrr yapıyor uyandıgımı gorunce ilacını geçirdin yine su kadar geçti diyor niye uyandırmadın anne diypm denedim uyanmadın diyor. Belki ben sitres yuzunden abartıyorumdur ama geceden beri bir damla uyuyamadım demin nst baglandı 2 gün çöp olmus en başa donmusum yine 100 lerin ustunde sancım kotusu ben bu agrıları hissediyorum. Hemsire bana bagırıyor niye içmedim dpgurmak mi istiyorsun diye çekişiyor annem de ordan ortamı yumusatma amaçlı gülüyor. Belki ben abartıyorumdur ama cidden sinirlerim cok bozuk