Blcn_13 Kızlar ilk hamileligim 3-4 haftalık bebeğim kahverengi akıntı ve lekeler gördüm korkuyorum.kasiklarim da da ağrı var . Kötü müdür acaba
uraz_ve_annesi- Blcn_13 doktora gidin geç kalmadan normal değil düşük riskiniz yüksek olan haftalardasınız
nidayalcindag09 Blcn_13 benimde ilk başlarda kahverengi leke gelmişti kuzum. Aşırı derecede çok değilse yerleşme kanaması olabilir. Kan rengi açık olursa sıkıntı demişti bana ebem.
Deletedmom_12 FidanJ her kahverengi leke yerleşme kanaması olmaz endiselenmeyin yazmisiniz ama endiselenmesi gereken durum. Iki dusuk yaptim ikiside kahverengi ile başladı. Blcn_13 acil doktora gorunun ne olcagi belli olmaz cok gecmis olsun.
Blcn_13 Eşimde burda değil görevde ne yapacağımı bilmiyorum endişelenmek istemiyorum kendimi kasarim korkusuyla ama rahatlatmaya çalışıyorum sabaha doğru gitmeyi düşünüyorum
Arzu_uu Blcn_13 hastaneye gıdın kahverengıden sonra kanama da oluyor genelde progestan fitil verır doktor eğer düşük rıski varsa fitil onu engelliyor böyle lekelenmeler hamilelikte riskli yaşadığım ıcın söylüyorum hakkındda hayırlısı olsun
FidanJ Deletedmom_12 gecenin o saatinde bişey yapamazdı zaten hiç olmazsa strese girmesin dedim. Ama doktora görülmesi gerektiğini de bildirdim. Girin araşdırın kahverengi akıntı 4 5 haftalarda yerleşme lekesi oluyo genelde. Sizde farklı olmuş olabilir geçmiş olsun