_akalin3 Bı benım mi uykum gelmiyor yani aslında var yatamıyorum uyanınca gıdıyor wc de illa uyanıyorsun gunde 3-4 saat yatıyorum vee uykusuz kalıyorum
hunilimom _akalin3 38 deyim bu gece hiç uykum yok niye bilmiyorum uykuya dalamiyorum bebiş kıpır kıpır büyük kızım yanımda yatıyor 😂 o kalkıp gidiyor odada geziyor ben saat başı tuvalete gidiyorum çok sıcak bilmiyorum ne olucak
uraz_ve_annesi- _akalin3 hepimiz aynıyız bence ne gece uyuyabiliyorum doğru düzgün ne gündüz sıcaktan ve dönmekten kesintisiz uyumak ne mümkün 🙄
_akalin3 hunilimom oglum yatıyor yok cok sukur bende esneyip esneeyip duruyorum oglum en gec 9 da uyanır 4 saatim var keske ytsam 😬 içimdeki ayrıı zaten bır gogsume vuruyor bir asagıa
Hilahila 37+5 mide yanması ve sıcaklardan sağa sola sürekli dönmekten su gibi uyanıyorum ve uyuyamıyorum. Bebeğim de 1 sn durmuyor sağolsun
FidanJ Hilahila mide yanması nasıl birşey? Bazen midemin yukarısında ağrı gibi oluyo ama bilmiyorum bebek mi sıkıyo yoksa yanma mı
uraz_ve_annesi- _akalin3 aynen öyle daha doğmadan başlıyor uykusuz geceler alıştırıyorlar bizi baksana
Selamcanim _akalin3 inan bunu 26 dan beri yaşıyorum. Şuan da yine tuvalete uyandım 6da ve uyuyamadım. Çok kötü bi durum. Sürekli baş ağrısı yapıyor 😩😅