Elifhavva Bu katlanir kuvetlerden kullanann varmi tek avantaji katlanir olmasi mi kullanisli mi sizce kaliteli mi hemen deliňir mi degermi okadar para vermeye sizcee yorumda bekliyorum….
hunilimom Elifhavva ben çok sakarim kullanamam diye o kadar para vermedim açıkçası kullanan arkadaşlarım memnun o da katlayıp banyoda kapı arkasında felan duruyor ben bime gelmişti klasik bir kuvet aldım 2. Ye de onu kullanicam
Ozge_5516 Elifhavva bnde kararszm bnm bnyomda kucuk yer kaplamama açısından almak istiyorum ama yikarkn falan yanlislikla basinca dökülür diye vazgeciyorum almaktan
Derya Elifhavva yoo gayet kaliteli yer açısından da çok kullanışlı hiç öyle delinme vs yaşamadım ama evet sakar insanlar için zor yeni doğanı banyoda yıkamadığımız için 2 defa kovaya asılıp salonu full su içinde bıraktığımız olmuştu dikkatli kullanılmalı🌸
Sevgi0478 Elifhavva Ben aldım daha nasip olmadı kullanmak canım evimde çok yer olmadığı için aldım yer kaplamasın diye
Elifhavva hunilimom bende şüphe de kaldim 2. Bebis geliyor acaba yer acisindan alsam mi dedim ya yirtikma felan olursa zamanla ac kapa derken arada kaldim cokda pahali
Hazelasln İlk bebeğimde katlanabilir almıştım yer açısından avantajlı herhangi bir yırtılma falan da olmadı canım.Gayet memnundum.2. Bebeğimde de onu kullanacağım.😊Koyacak yer sıkıntım yok diyorsan normal bir küvet daha uygun tabi ki fiyat açısından😄
Irem88- Elifhavva ben aldım daha kullanmadık ama evim çok küçük yer yok mecbur kaldım inşallah memnun kalırız
Elifhavva Cok aaolun kizlarr yaa tekarar yorumlrinizii düşünüp alicam insallh kullanip memnun kalanlar olmasi guzel