Selimkemalinannesi Kızlar sancı yok ama kanlı sümüksü yapıda bişey geldi sürekli çişim var gibiydi ağrılı sanki idrar yolu enfeksiyonu gibi Şimdi kanlı akıntı geldi doğum mu başladı
uraz_ve_annesi- Selimkemalinannesi nişanınız gelmiş doğum yakın, demek sanırım ama 1 hafta bile sürebiliyor diyorlar
Ebga Selimkemalinannesi kaç haftalıksınız? o sümüksü şey nişan oluyor.Ben nişanım geldikten 32 saat sonra doğum yapmıştım.Sancılarını takip et bakalım kaç dkda bir gelicek
Selimkemalinannesi uraz_ve_annesi- şuan bu sancı yok gibi biraz dinlendim doktora hemen gitmek istemiyorum korkuyorum
Selimkemalinannesi Ebga 37+5 deyim biraz jakuzide gevşettim sancı yok ama kanlı sıvı gelene kadar hep ağrı vardı kanlı sıvı geldi ağrı gitti
Selimkemalinannesi annecik12 37+5 deyim çok Korkuyorum hastaneden çataldan dua ediyorum size hepinize dualarda buluşalım
uraz_ve_annesi- Selimkemalinannesi sancı veya suyunuz gelmediği sürece sorun olmaz zaten gitmeyin evde takip edin kendinizi bende 37+3teyim, ama ne gelen var ne giden
Simge10 Selimkemalinannesi ikinci kes kanlı akıntı gelmiş doktorum bana leke dışında kanama gelirse hemen gel demişti
Selimkemalinannesi Simge10 kanama sanki çok az sıvının içinde kanlı ama böyle lekelenme gibi sizinle aynı mı
Selimkemalinannesi uraz_ve_annesi- ay bende öyle diyordum bugün bir doğum başlatma egzersizi yaptım başladı gerçekten doğum biraz deneyelim dedim tuttu activating labor Altında herkes yorum yapmış yaptım ve suyum geldi vs diye doğruymuş ama Korkuyorum
uraz_ve_annesi- Selimkemalinannesi ya belkide nişan değildir o zaman zorladıysanız ondan gelmiştir isterseniz sabah bir gidin acile falan