minikturtam1 Sehrbnon122 evt bizim aramadığımız eczane kalmamıstı yurt ici yurt dısı heryeri arayıp sormustuk. Ama bulamayınca mecbur kesip farkli bir ilaca başlatmisti doktorum .üretilmedigini duymustum bir ara ama su an yine piyasada var sanırım.
minikturtam1 Sehrbnon122 oyle valla. Zatn cok sitresli bir sureç bir suru ilaç kullanıyor insan birde kullandiği ilaçı bulamayınca ayri bir sitres oluyor. Rabbım bu süreçten gecen herkezin yardimcisi olsun 🤲 bu arada hareketlerini hissediyorsun dimi artik ? Bide ikiz gebelikte bebekler hep ayni yerdemi oluyo. Yani sagdaki sola soldaki sağa faln gecip yer değistiryormu ? Valla sacma bir soru ama merak ettim.
Sehrbnon122 minikturtam1 yok kız niye saçma olsun evet artık hissediyorum tekmeler atıyorlar yer değişikliği tabii yapıyorlar bazen göğsümün altında hissediyorum tekmeleri haraketleri bazen kasıklarıma özellikle sağa sola döndüğüm zaman yanlarında falan da hissediyorum bi kac hafta sonra devamlı hissederim diye düşünüyorum
[silindi] minikturtam1 Sehrbnon122 Kızlar transfer öncesi sizedemi bu ilaçları yazdılar coraspin estrofam vitamin d3
[silindi] minikturtam1 evet banada bulamazsın bu ilaç çok zor bulunur dediler ilk girdiğim eczaneden buldum şansıma :) 😍🙏🏻 Bide cetrotide hakkında öyle demişlerdi bulamazsın diye onu da şükür rabbim önüme çıkarmıştı 😍
Bebekdelisi [silindi] o ne ki transfer oncesı estrofem, lutinus fitil, prednol 16, enox kan sulandırıcı, prolutex 25, aspirin, folık asit gün asırı proluton deport iğne
Bebekdelisi [silindi] canım ben 1. Tüp bebegım 2 atıldı tek tuttu doğum yaptım bu 2. Tüp 2 atıldı Ikız tuttu 🤲🏻 14 H geldik elhamdulillah
Sehrbnon122 [silindi] gerek yoktur kuzum daha iyi hem benimde azdı estrofem corasprin ve folbiol vardı sadece benim
Bebekdelisi [silindi] canım her vucud her yas baska bence ondan korkma benım bı ark tek estrofem vitamin ile ilerledi dogdu
Bebekdelisi [silindi] suan tek enox ve aspirin kaldı kullandığım bıde haftada 1 proluton deport iğne ilaç hep kesıldı🌸 37 de dogdu canım 1,5 yasında 2500 dogdu direnç vardı
[silindi] Bebekdelisi anladım siz 1,5 sene önce tek bebek koydurdunuz Şimdi çift koydurdunuz 12 haftalık maşallah 🥰
Bebekdelisi Sehrbnon122 benım dherelerımde iyi cıktı ama bunu verdı dedı iyi olur depolar dolu olur saglıkla doğuralım inşallah
Sehrbnon122 Gamzeucan kuzum ben 12 gün boyunca kaynanamdaydım bırakmadı beni eve ahahah ben bakıcam yorumlayacaksın dedi okey dedim hep uzandım arada kalktım dolastım sıcak seyler içmedim cay kahve vs içmedim acı ekşi tuzlu baharatlı yağlı seyler yemedim meyve ağırlıklı beslendim en büyük sey stres yasamadım stres aslaaa olmayacak uzak duracak senden 12 gün sonra zaten pozitif olduktan sonra tekrar bi 2 hafta kaynanamda kaldım bol bol uzandım dinlendim bu arada benim hiç belirtim yoktu asla yani prulton iğnem vardı 3 tane transfer sonrası hemşire gelip evde yapıyordu o kadar dikkat ediyordum kalkıp gitmedim ve cok şükür pozitif de oldu seninde insallah pozitif olur ama belirti asla arama bak ben hiç belirti yasamadım çünkü