yagmurefe Kan sulandirici iğne kullandığınız halde hiç bebeğinizin kalbi durdumu . İki düşüğüm oldu bu 3 gebelik 7 haftalık şuan kan sulandiriciyi kullanıyorum ama çok korkuyorum yerterli olur mu. Yine aynı şeyleri yasarmiyim diye
SosyeteMantisi yagmurefe Bende senin gibiyim 1 düşük 1 kürtajım var bu 3. Gebeliğim oksapar ve progestan kullanıyorum . Rabbim bu sefer evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAlllah 🤲 şuan 5+6 günlük Kalp atışını duydnuz mu acaba
Haticecebrail21 yagmurefe ben 3 bebegimi de kaybettim.Bu gebeligimde ignenin dozajini 6.000 e yukseltti doktorum cok sukur bebegim benimle kaldı.pıhtilasma oldu mu insan korkuyor vallah Allah yardimcimiz olsun
Melismelo Benim ilkinde durdu (hicbirşey kullanmadım) şimdiki hamileliğimde ilk 3 ay sadece progestan kullandım
yagmurefe Melismelo Melismelo düşüğün oldumu yani kanaman banda progestan verildi ama kesinlikle kullanamıyorum hap olarak ictim ilk baş çok kötü oldum sonra fıtil şeklinde aldım ama olmadı dışa akmisti hep
AysUysal SosyeteMantisi mrb benimde 2 kaybım var Protestan banada verir mi acaba doktor. pazartesi gideceğim inanın bende çok korkuyorum yine olumsuzluk olcak die inşaallah sağlıklı şekilde alırız kucağımıza
SosyeteMantisi AysUysal Merhaba. Vermesi lazım çünkü 1. Düşükten sonra önlem amaçlı veriyorlar diye biliyorum çünkü benim 2.gebeliğimdede verdi bundada gebeliğimi öğrenir öğrenmez gittim bundada verdi . Ama vermezse siz yinede bi sorun derim 🌸
MorTutkunu Kızlar bende pıhtılaşma sorunu var oksapar ve coraspin kullanıyorum. İğne nin dozunun yeterli gelmemesi durumu da var ve her doktor anlamıyor malesef kilosu fazla gebelere 6000 lik veriyoruz diyorlar zayıflara 4000. Antifaktor xa doz testi yapılıyor ben şuan 16 haftalık hamileyim bu testi yaptırmak istiyorum bebeğimi kaybetmek istemiyorum. Gecen sene kimyasal düşüğüm oldu ve pıhtılaşma sorununu sonra öğrendim. Size de tavsiyem iğnelerin dozunun yeterli gelip gelmediğini baktirmaniz.
yagmurefe MorTutkunu banada 4000 verdi canım doktor bu grlbelikte ilk defa kullanıyorum bende 59 kiloyum senin kilon kaç alt katında bı abla var oda 90 üstü 6000 kullandı şükür dogurrdu o iki tane doğurdu ikisindede kullandi
MorTutkunu yagmurefe şuan 75 im 4000 lik kullanıyorum ben . 85 90 üstü 6000 veriyoruz diyorlar ama genetik rahatsızlıga göre yetersiz gelebiliyor bilemiyorum.
Melismelo yagmurefe ilk gebeliğimde bebeğimin 11. Haftada kalbi durmuşdu kanamam felan olmamışdı ama ilac ile düşük yaptım ikinci hamileliğimde 3 ay düzenli kullanmaya calıştım ağızdan alarak bende zorlandım zorladım kendimi mecbur hemen gecti zaman zaten şuan çok şükür sağlıklı gebelik geciriyorum 30. Haftamdayım
Cansusu Bende 2 bebek kaybettim kalbi durdu .Sonra testler falan kan pıhtılaşmasına meyillilik çıktı.Şuan 3.ye hamileyim ve 9.ayın içindeyim iğne kullanıyorum başından beri,bir doğursam sağ Salim insan korkuyor yinede sonuna kadar geldim çok şükür Rabbime
Annesihemsire Benim 1 boş gebelik 1 ikiz gebelik düştüğüm oldu. İkiz gebeliğimde oksapar kullandığım halde kalbi durmuştu ikisininde. Ama bende rahimde perde olduğu için de olabilir demişti dr. Keseler perdeye yakın yerleştiği için gelişmemiştir dedi. Şimdi 23+3 haftalığım. Pıhtılaşma sorununu öğrenmiştik ve oksapar ve coraspin ile devam ettik. 3.ayın sonunda coraspin stop oksapar devam 36. Haftaya kadar.
yagmurefe MorTutkunu genetik rahatsızlığım böbrekle ilgili ama böbrek düşüğe fln sebep olmaz dedi genetik doktoru sadece çocuğa geçme olasili yüksek dedi sürekli dua ediyorum inşallah ona geçmez diye sonu ya nakil ya diyaliz çünkü