minomino Kızlar selam, 37. Haftadayım geçen gün nts’de biraz sancım cıktı doktor doguma hazırlık yapıyo artık bebek normal dedi ama bugün sanki biraz daha fazla oldu bu haftalarda sancıyı sık sık yaşayan var mı? Bikac hafta daha kalsın istiyorum😩
Ayda123 minomino yavrum neden kalmasını istiyosun ki çocuk yeter tamamlandım geliyorum diyo işte 😂 bendede vardı sancı 37 de daha sonra yalancı sancılardır dedik 38+2 de doğurdum sezeryan ile
Limonzeytin minomino bencede ne kdar kalırsa o kadar iyi normal doğm için. Bende 37ye girdim ara ara belime bıçaklar saplanıyo bide sağ tarafıma sabit sanırım bacak yada kol kemıklerni dayıyo canımı acıtıyo yarın çatı muayenem var bakalm ne diyecek doktorum. Normal olsn istiyorm dayan kızım sabret 39 a kadar bari diyorm 😊😊😊
minomino Ayda123 kendimi 39. Haftaya hazırlamısım galiba hazırlıksız yakalanmısım gibi hissediyorum bu sekilde😂 çatı ve açılma muaynesi olmuş muydunuz benim bu haftaici olucak o da tetikleyebiliyomuş diye duydum
Ayda123 minomino evet sancım olduğu zaman doktor muayne etmişti geliyomu diye ama normal dedi çatım için daha sonra dan kendi isteğimle sezeryan günü almıştım yalancı sancı böyleyse normalini yapamam diyip korktum açıkçası 😂 bi gece hiç uyuyamadım doğurucam sandım 37+3 olması lazım sonradan doktorda sezeryan istediğim için çok beklemeyelim her an gelebilir sancılar var demişti günümü 38+2 ye verdi
minomino Limonzeytin aynı şekilde bi tarafa toplanıyor kasılmalar oluyor ben de normal dogum istiyorum bi yandan da korkuyorum tabi 🙈 öyle veya böyle doğucaklar sağlıkla gelsinler inşallah🙏🏻 Ve biraz daha geç en azından 1 hafta daha dayansın diyorum ben de🥲