Kahve Kızlar 25 haftalık hamileyim 2 gündür hastanede yatıyorum yoğun karın agrısıyla gittim çok yoğun gaz var kıvranıyorum yüreyemiyorum okadar sancım var serum verdiler bol bol ilaç tedavisi yapamıyorlar lütfen yardım edin
mrv777 Kahve aynı dertten muZdaripim yesil nane yaprağını suda bekletp limonla çay seklinde içiyorum ve sıcak au torbasnı bel mide üstü sırt şeklinde sürekli yer değiştirerek kullanıyorum her gece iyi geldi hala sıcak su torbasıyla yatıyorum gece kıvranarak kalkıyorum yoksa
YamurmitKayhan Kahve çok sağlıklı bir yöntem değil gerçek sütle nescafe bagırsakları hızlı calıstırıyor bende zamanında cok cektim bir onda care buldum birde mor erikte
imera_ferammm53 Kahve bende hamileyim ama şükür çekmiyorum ablam Doğumdan sonrada hamileykende çekiyordu,kayısı suyu kuru kayısıyı kaynatıyordu annem şekersiz ablam onu içiyordu iyi geldi belki sanada iyi gelir inşeAllah
Ginkgo Kahve Bende gaz sancisi diye dusundum acillik oldum. Safra kesesi tasi cikti. Dayanilmaz bi agri. Sizin safra kesenize bakildi mi
Kbrmnsvr Merhaba , ayni sıkıntıyı bende şu an yaşıyorum doktorum sabahları aç karna kuru kayısı yiyip bol bol su içmem gerektiğini söyledi. Ayrıca akşam uyumadan iki saat önce yemek yemeyip bol bol sıvı yüketip yürüyüş yaparak atlatabilirsin dedi. Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelirsiniz 🙏🏻
Heisenberg Bağırsak tıkanıklığı olup olmadığına baktılar mı acaba? Bende de aynı durum olmuştu 5 gün kabızlık çektim gaz bile çıkaramadım dik duramıyordum acile kaldırıldım. Bağırsaklarımın tıkalı olmadığı anlaşılınca lavman verildi gaz sancımda gitti. Ama bağırsak tıkanıklığı varsa operasyon yapmaları gerekebiliyormuş.
Mustafatma92 Aynısı bende de var yürüyüş yaptı m iyiym biraz daha cok kotu ya karnımın içi acıyor düşük yapıyorum sandım o sekılde bi Ağrı gaz resmen karnımda gezıyo hissediyorum
Kahve Bende doğum sancısı sandım kıvrandım öldüm bianda başladı 10 tane serum verdiler iki gümde sadece su be son gün çorba verdiler fitil verdiler bikere okadar karnım çok agrıyo bebek hareket ettikçe bıçaklar saplanıyo sanki okadar kötüyüm rezenee içtim şimdi ayaklarım sıcak suda nasıl geçicek bilmiyorum
DayiogluSevgiGkhan Ben bu zamanlar mı daha erken mı bılmıyorum da buyugumu hıc yapamıyordum progrstn kullanıyordum senınde decavıt ıcıyosan o da yapıyo kabızlık doktora gıttım kayısıyı suya koydum sabah ıctım ve yedım kocakarı ınanclarınn hepsını yaptım tabu bu arada zeytinyağı ıctım arka makatıma zeytın yagı surdum rezene cayı ıctım corba ıctım ya ne gelıyorsa aklına aam basardım ıns sende duzelırsın bıde hastahane ortamında ne kadar rahat olabılıyorsun kı wc konusunda serum neye yaradı tahlıl yapmadıktan sonra ishal olsan anlarım su takvıyesı misali ozelde mısin
Kahve Tahlil yapıldı kan idrar enfeksiyon da çıktı ayrıntılı ultrasanoda girdim yoğun gaz var dendi başta apandisit ten şüphelenildi sonra olmadığı anlaşıldı hastaneden çıktık şimdi evde yatıyorum ama sağa sola dönerken bile karnım çok acıyo
Kahve Çok sağol canım bende deniyim ilk gebeliğim benimde çok sorunsuzdu 3 yaşında oğlum var ama bu sefer son bir aydır sürekli rahatsızım inşallah geçer
Kahve Ayrıntılı ultrason da herşey normal dendi sancıdan duramıyodum zaten yoğun gaz var dedi bence o yapıyodur dedi 8 cm likte miyomun var buarada rahim dışına doğru büyüyen ilk oğlumda hiçbir problem yaşamamıştım busefer çok zorlanıyorum