Nartanesii 39+3 haftaligim son zamanlarda vajinamda ağrı var ara ara daha çok ağrı oluyor yurumeme yataktan kalkmama vs engel oluyor Sizde bu durumu yaşadınız mı
Beyza2727 Nartanesii mağnezyum ilacı için suda katılandan bende yaşadım onu bir ara geçti 2 gün çektim
Beyel Nartanesii 30 haftadan sonra bende oyle olmaya basladim simdi 38 il gectim ama hala gecmedi ağrı gun gectikce dahada siddetleniyo dün gece o kadar cok ağrı girdiki doğuruyom sandim niye oldugunu bende bilmiyorum ama hemsire bebegin baskisindan diyo
Pcoslubiranne Nartanesii ah su an agriyorsa ne mutlu sana 31 haftaligim 2 aydir.ne yuruyebiliyorum.ne yatip kalkabiliyorum.Bebek baski yaptigi icin oluyor zaten baş geliş canimi cok.yakiyor.
Nartanesii Acaba acilmami oluyor diye düşündüm doktora sordum normal dedi ama bazen inanılmaz acı verici olabiliyor
semanur2906 Nartanesii 33 haftalığım 30. Haftamdan beri anlattığınız gibi bendede oluyor doktorlar hep bebek büyüyor baskı yapıyordur diyor
Oznur1_23 Bende 38+5 im bir haftadır öyleyim dogurucam saniyirum birde karnım sertleşiyor sizdede öyle oluyor mu
Azra41 Nartanesii benimde aynisiydi geçti şükür vajina kemiklerim ağrıyordu resmen yürürken rahim genişlediği için normal demişti doktorum sonradan geçti Zaten şükür 😊