Ssmerve10 Merhaba kızlar kirikkaleliyim Diyarbakır da oturuyorum ama Allah izin verirse orda doğum yapcam ilk oğlumu Berk hoca sezeryan yapmıştı şimdi özele geçmiş muayene ve doğum ücreti hakkında bilginiz var mı teşekkür ederim şimdiden 🥰
Aag06 Ssmerve10 aa benim teyzemde o hocada yapti fiyat bilmiyorum ama ne iyi bi doktor oldugunu biliyorum ilgili hayirli dogumlar😘
3prens71 Ssmerve10 bnde kırıkkalede yaşıyorum cnm mükemmel bı dr berk bey muane ucretı 250 ama dogumu blmıyorum hıc ama rahat 7 bın flan vardr
Ssmerve10 Aag06 çok teşekkür ederim Allah razı başka başka şeyler söylüyorlar fiyat hakkında ne yalan söyleyeyim hastaneyi de aramadım burdan bı sorayım dedim🙈
Aag06 Ssmerve10 hastaneyi ara bence yarin gunduz calisma saati icinde net bilgiyi onlar verir burdan net bisey ogrenemzsin belli olmaz
Ssmerve10 3prens71 ayy çok iyi bı doktor iyi bari muayene ücreti ucuzmuş yaşam Hastanesi’nde polis indirimi falan yapıyorlar mı acaba
Ayse_tusem_buglem Ssmerve10 polise indirim olmuyor diye biliyorum canım kızkardeşim için geçen yıl sorduk eşi onunda komser yok demişlerdi
Ssmerve10 Livan balım bugün yaşamın WhatsApp hattına yazdım muayene ücreti 300 sezeryan doğum 7500demisler
Livan Ssmerve10 doğrudur ben doğum yapmadan 2 hafta önce ücreti verdim müdürle görüştüğümde imkanınız var ise hemen ücret ödeyin 1 hafta içinde fiyatlarımız zamlanacak demişti benim arkadaşım benden 3 ay önce doğum yaptı o komple doğum paketini 7 bine almıştı malesefki gözümüzü zamla açıyoruz 🤦🏻♀️
Ayse_tusem_buglem 3prens71 bir defa da ben gittim Berk hocaya ama gerçekten doğum ücreti çok fazla üçüncü gebelik bide ne bilim gerek görmüyorum
Livan Ayse_tusem_buglem ben 5. Olsa berk beye yaptırırdım doğumumu 3 gün tüm işlerimi kendim görmeye başladım dikişlerim ypk gibiydi ve öyle güzel yapıştırmışki şu an bile izi varla yok arasında 13 gün olmasına rağmen. Devlette tanıdık yoksa yandın azarlıyorlar ve bi odasına girmiştim aşırı pisti
Livan Ssmerve10 tam anlayamadım ama ben sadece doğuma 6 bin verdim içinde süsleme fotoğraf çekimi felan yokdu