Blr1 13+5 haftaligiz ve bugün ilk defa yeşil akıntı gelmiş hanımlar normalde akıntım olurdu ama bu sefer ilk kez yeşil le karşılaştım nedendir sizce ne yapmam gerekiyor?
Rabia_1658 Blr1 bakteri olabilir kontrole gittiğinde doktoruna söyle idrar testi yapılır bir sorun var mı anlaşılır ama bence korkma karın ağrısı vs var mı ?
tugbaugur Blr1 canım yeşil akıntı bende de oluyordu yoğun enfeksiyonun var dedi doktorum fitil kullandım öyle geçti çok şükür
Melismelo Enfeksiyon olabilir, yeşil veya kokulu enfeksiyon diye biliyorum bir doktora görünün ilac verir belki
Blr1 Melismelo haftaya Perşembe randevum var o zaman bı sorayım inşallah devam etmez ama her ihtimale karşı yinede söylerim
Blr1 Rabia_1658 Ya kasik ağrısı ilk günden beri var ama oda normalmiş beni çok zorlayan cinsten değil elhamdülillah
Rabia_1658 Blr1 benim birden şiddetli ağrılarım ve akıntım oldu akıntım çok değildi de ağrım çok şiddetliydi bakteri çıktı sonra ondan sordum canım Allah acil şifalar versin inşaAllah doktoruna söyle gittiğinde