SinemD_ Mide bulantısı için prilam dr kullanan varmı ? Günde kaç doz alıyorsunuz ? Bana hiç fayda etmiyor doktorum sabah akşam kullanmamı önermişti ama 🥹
Hameh SinemD_ başlarda çok midem bulanıyordu günde 3 defa bile içtiğim oldu ama o zamanlar midem çok bulandığı için hiç faydası yok gibiydi şimdi de bulanıyor ama az o yüzden iki güne bir falan alıyorum hâlâ
1234nasnnzns SinemD_ ben sabah 1 akşam 1 gece yatarken de 2 tane alıyordum yani günde 4 tane canım doktorum öyle önermişti ama bana da faydasını etmedi
Bets123 Ben 8 aydır kullanıyorum gece yatmadan iki tane alıyorum eğer bulantım coksa sabah aç karnına bi daha alıyorum öyle öyle cok faydasını gördüm ben
Mervee16ozturk SinemD_ ilk başta fayda etmiyor gibi hissediyorsun ama zamanla onsuz olamıyorsun kullanmaya devam et canım
SinemD_ Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah razı olsun kullanmaya devam edeceğim fayda etmediği yerde gece 2 tane alacağım ♥️🥰
Aleyna01 SinemD_ Öglen 1 tane Gece veya aksamlari 2 tane tüm gebeligim boyunca kullaniyorum, 2 tane ile basladim maalesef yetmedi