Menek16 Eveett 4. trimester 40+0 küçük bal kabagıyız 🎃 Oğluş pazartesiye kadar gelmezse pazartesi 08:00 itibariyle yatışımız olacak 😍 Sizler de durum nedir
Mizgin09 Menek16 36+4 sürekli tansiyonum düşüyor baş dönmelerim var onun haricinde hava çok sıcak zaman geçsede oğluma kavuşsam Rabbim senide bir sancıyla kurtarsın inşallah sağ salim evladını kucağına al 🤲
Menek16 northandmother gerçekten geçmiyor günler de saatler de geçmiyor sıcaklarla kavga halindeyim 😁
northandmother Menek16 sizin bebiş abartmış ama gelsin artık hayırlısıyla 40 haftayı da geçmezsin yani dışarda onca insan heyecanla bekliyor 🤣
Menek16 Mizgin09 Amin çok teşekkür ederim hepimiz hayırlısıyla kolaylıkla kavusalım sıcaklar gerçekten çok fazla zorluyor
Menek16 northandmother Valla erken doğururum kesin temmuz annesi olurum derkeen bi de baktık ağustosa gelmişiz 😄
northandmother Menek16 inan ki bende öyleydim 22 haftayı geçtim zaten erken doğum riski vardı devamlı sancı oluyordu şimdi ben istiyom bizimkide bı 40+ lari görecek gibi sancı bende oluyor ama nst de çıkmıyor artık 😅 rabbim hayirlisini versin inşallah
Narinbiranne Menek16 36+3 🥳 inşallah bende bekliyorum bakalım oğlumu Rabbim sağlıklı sıhhatli herkesin yavrusunu kucağına lamayi nasip eylesin 🤲🥰