Zinnurwe merbaha bugun 16 haftalık olduk ve detaylı ulturason için gün aldık nedır nasıl yapılır ve hangı hastanede fıyatı ne kadar
Rojinn Zinnurwe Bende devlete yaptırdım ilk sözde detaylı ultrason adı ama hiçte organ taraması falan yapmadılar bas karın bide uzunluğuna baktılar.Kilosunu bile söylemedi.Organ taraması yapmıyor musunuz dediğimde yok biz organlara bakmıyyoruz dendi zaten 10 dk falan baktı.
Twinmomtobe Zinnurwe ben kendi doktorumun tavsiyesi üzerine bir profesör perinatoloji uzmanına gittim kendisinin özel muayenehanesi vardı ikiz gebelik olduğu için daha uzun ve daha maliyetli oldu tek gebeliğe göre 650tl verdim bir buçuk iki saate yakın sürdü inanılmaz ilgili bir doktordu kendisi bilgisine zaten hiç lafım olamaz çok detaylı baktı
Handeckt Zinnurwe bende 23.haftamda gidicem 2hafta kaldı kendi gittiğim hastanede yaptırıcam randevu aldım önceden herşeyi anlattılar 45dk sürüyor ve uygun pozisyonda değilse dışarı çıkarıp birseyler yediriyoruz gene gormezsek başka birşey olursa da 1hafta sonra ücretsiz gene bakılıyor dendi 400tl fiyatı da
aysecigdem Zinnurwe bebeğin detaylı olarak herşeyine bakıyorlar çok uzun sürmedi 10-15 dk bide girmeden sor bana orda bekleyen başka biri su iç sıkışık girmen lazım dedi bende tuttum ama içerde sormadılar bile
Bsrsdf Daha dün girdim bana da idrara sıkışık olma tatlı ye dediler 15- 20 dakika sürdü bütün organlarını kol bacak vs hepsine bakıyorlar. Özele gidiyorum benim gittiğim hastanede 350 tl ücret
Rojinn Zinnurwe özele gittim sonra orda yarım saat 45 dk rahat bakmıstır tek tek organlarına ellerine kollarına bacaklarına baktı yüzüne falan baktı.Herşey normaldi çok şükür bu vesileyle çocuğumu ilk kez renklidede görmüş oldum.imkanın varsa devlete zaman öldürme özelle git daha iyi bakılıyor.250 lira bişeydi ücreti ama değdi gerçekten
FatmaOrhan Zinnurwe ben Avcılar hospitalde yaptırdım .. Gebeliğin en önemli testi budur öyle diyeyim tüm iç oranlarına dahi bakılır ölçülür incelenir renkli görüntü verilir tabi bebişiniz poz verirse benim ki 40 dk sürdü doktor çok güzel anlattı herşeyi bize yaptırma anacımız doğumdan önce herhangi bir sıkıntısı varsa bebeğin ona göre önlem alınıyor en mantıklı test bu bence kalbine böbreklerine tüm organlarına bakıyor beynine düşünsenize yaptırmadık diyelim nerden bileceğiz rahatsızlığını biz eğer var ise en azından doğmadan biliyoruz ve hemen müdahale ediyorlar kesinlikle yaptırılmalı ☺️
FatmaOrhan İdrara sıkışık olmamalı bence uzun sürüyor doktor bazen bastırarak bakmak zorundayım diyor bazı bölgelerde idrar sıkışık duramazdım ben şahsen bende 400 e yaptırdım
Zinnurwe FatmaOrhan hangi hastanede yaptırdın bide nerde oturuyosun 😊 bncede yapılmalı uzun sürüyosa guzel😊
Aybukealtintas Zinnurwe normal ultrasondan bir farkı yok yapılıs olarak sadece daha detaylı olarak tüm organlar, damarlar vb inceleniyor benim yaklaşık 50 dk sürdü, özel bir hastanede 450 tl e yaptırdım
eminergunn Banada idrara sıkışık olma dediler doktorun yanına girmeden sordular hatta koç uni de doç. Dr ebru hanım yaptı iki saat sürdü bnm kız yüzünü dönmeyin gebelikteki en önemli test bnce iyi bir uzman yapmalı 430tl idi fiyatı