Aag06 Elifonur06 kuzum bu belirti olmayabilir bu cok siradan belirti Postlaein hep belirtiyle alakali oldugunu gordum insallah hamilelik belirtindir hamilesindir 🥰
Aag06 Elifonur06 regl ne zaman gelmesi gereken tarih hangi gun Benim en buyuk belirtim şuydu regl yaklasinca akinti olmazdi kuruluk olurdu ama hamileyken surekli akinti halindeydi sasirmistim hatta halami yumurtlama donemindeyim acaba diyordum hamileymisim
Elifonur06 busraokutan göğüslerim hassas et kokusu çok midemi bulandırıyor halsizim sürekli uyumak istiyorum bunun dışındaki hamilelik belirtilerinin hepsi bende var bunlarda dahil olmak üzere 😊🙏🏻♥️
busraokutan Elifonur06 bakalım canım regl belirtileriyle gebelik belirtileri ayni diyorlar. Regl belirtisinde de genellikle kabızlık olur belki gebelik belirtisidir aynı zamanda :) en kesin sonucu sali gunu gireceksin, bizlere de haber ver olur mu ;)
busraokutan Elifonur06 yaaa karıştırdım canım sali günü kan testi veriyorsun sandim 🙈adet gecikmen oldu mu canım
Elifonur06 busraokutan yerleşme kanaması oldu bende şimdi gelecekteki adetimi bekliyorum gecikirse test uygulayacağım 😊🙏🏻♥️
busraokutan Elifonur06 bakalım kuzum, hayırlısı olsun 😊 ne zamandır deniyorsun? Uyguladığın farklı bir şey oldu mu
Elifonur06 busraokutan hayır farklı bişey uygulamadım neden ki ? Bu arada güzel dilekleriniz için teşekkür ederim 🙏🏻 😊♥️