Tansu15 Minik1Civciv 5+2 ben bugün gittim çok zor bişey gördü gibi ama bişeyin kalın dedi. Neyi dedi unuttum. Kan aldı sonucu merakla bekliyorum. İnşallah sağlıklıdır 😔
bsra-25 mutlu__son1209 doktorun dediğine göre benim 1 hafta önden gidiyormuş 😌 sağlıklı olsunlar da ne zman isterse Ozaman doğsunlar 😌 nerede doğum yapacaksin ?
mutlu__son1209 bsra-25 beniö günlük gününe gidiyo şuan kütahyalıyım ben ama ilçe de oturuyorum Uşak a daha yakınım Uşak da özel de yapıcam
bsra-25 mutlu__son1209 hmm anladım. Valla normalde benim de günü gününe gidiyordu detaylı da işler değişti 🤣 ama çok şükür gayet sağlıklı 😌 karnın büyüdü mu ya benim kimse 5 aylık hamile olduğuma inanmıyor 🤣
Kara77 Bizde 12 den sonra tam 21 haftalık olucaz inşallah. 😍 bir an önce gelsin istiyorum acayip bir his 🌼❤
mutlu__son1209 bsra-25 valla benim gayet büyük bi karnım var hemen çıktı zaten şuan da da kocaman karnım var böyle giderse nolur bilmiyorum
bsra-25 mutlu__son1209 bende yok annem iç karnın geniş diyor. Aslında daha iyi çünkü zayıfım birde kocaman karnın olsaydı çok tuhaf olurdu 😌