Minik1Civciv Tansu15 perşembe 297 ydi canım bugün de verdim bakalım kaç çıkmış yazarım canım salı randevu aldım 5+2 oluyorum inşallah kese görünür
Melekzx Hesnagezer07 inşallah çok teşekkür ederim 🥰. Ebeler bile doğurda bizde kurtulalım diyorlar😅 bir aydır sürekli hastanelerdeyim
mutlu__son1209 E_M35 aynen yarıladık şükür 30 lu haftaları görsem yeter bana ilk hedef o şuan inşallah görürüz
Mehmet_fatma Hamile_anne27 bana doktor suni sancı önerdi dün hastaneye gittiğimde ama ben biraz daha beklemek istedim.cunku ne açılmam nede sancım var çok zorlanacaktim
Arirang Minik1Civciv Canım henüz doktora gitmedim. Ama dün beta baktırdım 886 çıktı. Sende durum nedir canım
ozgeozcan Arzu_uu benimde aynı ekşi elma erik ve turşu yiyorum 😂 herkes kızdır dedi üç kez de göstermedi cinsiyeti 15 haftalıkken öğrendim ☺️ nerde yaşıyorsunuz siz
Arzu_uu ozgeozcan İstanbul Bağcılar’da oturuyorum 73 le hamile kalmıştım bende 😂bende 12 hafta kıza benzıyor dendi 13 de erkek dedıler 14 de de erkek dedıler renkli ultrasonla da belli oluyordu kış bebeklerimiz olucak inşallah 😄
Esiii06 Hilal0711 son zamanlarda sıcaklar beni çok etkiliyor. Mersin’de yaşıyorum çok sıcak ve nemli çok zor geçiyor sıcaklardan dolayı 😔 Ellerim ayaklarım hiç serinlemiyor ve artık karnım iyice aşağı iniyor , Birkaç kez kasılmalarım oldu o kadar.
Rena94 Burcu1101 uzulme bendede ayni vajinadan bakinca kucuk bir kise gozukdu bu hafta tekrar gitcem 🙏