leona98 19.haftada doktor oyle bir gozumu korkuttu ki 30.haftayi gormek benim icin hayaldi. Ama basardik Allahin da izniyle 00:00 itibariyle 30.haftamdayim 🥰 Sezeryan olacagi icin benim 60-55 gunum kaldi (programa gore 70). Sizin kac kaldi?
Vicibici leona98 Seni hatırlıyorum rahim ağzı kısalığı vardı sanırım dimi ☺️ Çok sevindim senin adına, darısı tüm bekleyenlere nasip olsun 🙏🏻 Bizimde 94 gün gösteriyor bakalım tabi kızım o kadar durabilirse 🐣
Esra33-34 leona98 bende 21 de serklaj oldum 30 hayal gibiydi suan 32+3 bende ınanamıyorum ama korkum devam edıyor 34 hedef koydum az kaldı ınsallah tam zamanlı dogumumuz olur🤲🏽
leona98 Vicibici yaa evet 🥰 cok cektim, gunlerce uzandim ama sukur su anda sorun yok. Insallah da olmaz. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah 🥰👼🏻❤️
leona98 Esra33-34 bende 28.haftayi hedef koymustum. Su anda 34.hafta hedefim. Insallah 38i gorurum amin🥰
cagla0cagla Programa göre 59 kaldı ama sezeryan olacağım için tahmini 45 gün falan var erken gelmek istemezse tabi 🥰
[silindi] leona98 tam bir hafta var aramızda 31 olcaz 00:00da sağlıkla alalım kucağımıza allah kimseyi evlatla sınamasın🤍
Ulkr__ leona98 təbriklər 😍inşAllah men de görerem o hefteleri her günüm qorxu içindedi o aşağıda hərəkət etdikce mənim ürəyim çıxır
bademomm leona98 bende 28. Haftadan beri korkuyla sonunda 33. Haftaya geldim doktorum 34ten sonra korkma dedi inşallah 36yı görürüm 😊 bu arada sezaryan tarihi şimdiden nasıl belirledi doktorunuz 😊
Ulkr__ leona98 25+1 daha önce 28 ve 22 heftede erkən dogumum olub. Uşaqlıq boynum 33 mm iken 15 heftede önlem almag üçün dikiş qoyulub. Şükür yaxşı keçir amma yatag rejimde qala bilmədiyim üçün qorxuram