Zarifeee Tüp bebek yaptırdım 9. gün beta 394, 11. gün 630, 13. gün 1033 nasıl sizce iki katı olmaması canımı sıkıyor
dezgi Zarifeee canım tam %60 artmış en az beklenen de bu oluyor gönlünü ferah tut sen inşallah sağlıklı bir bebektir oluşacaktır🌼❤
TeoMom Zarifeee %60 oranında artması yeterli canım herkeste bir olmuyor hepimizin artış oranları başka başka zaten gittiğinde doktorun en doğrusunu söyleyecektir inşallah sağlıklı blr hamileliktir🥰
Aysnremir23 Zarifeee Bence güzel benimde artışı güzel olmadı başlarda sonra düzeldi canım stres yapma 🙏🏻
Aysnremir23 Zarifeee İnşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın inşallah sağ salim kucağına alırsın canım tüm anne adayları için duam 🙏🏻💕
Minikmucize13 Ahuum merhaba sağlıklı ilerledi mi hamileliğiniz ? Benim de ilk 36,6-53,7 çıktı endişeliyim
2_kezannelik Zarifeee şey ben bişey sorabilirmiyim😂 9.gun derken size sperm enjekte ediliyor heralde ondan sonraki 9.gun mu çıkıyor testler
Rmsc Zarifeee benimde iki katı artmiyordu doktorum çok kötü şeyler söyledi ama çok şükür bebeğimizin kalp atışını dinledik🤲 sende stres yapma Allah’ın izniyle kalp atışlarını duyarsin 🌸
Ahuum Minikmucize13 tabikş saglıklı:) çok şükür.. burdakılere bakma ıkı katı değil %60 artması gerekiyor
Ahuum Minikmucize13 artık verme. Reglinin üstünden kaç gün geçti? Ben ıkı kere verdım doktora gittim tamam dedş zaten . Randevu al git istersen