Selennm Ya kızlar ben 9 haftalık hamileyim iştahım aşırı kapalı havalarda zaten sıcak yemek yiyemiyorum ama peynirdir kuru incir fındık Meyve sebze yemeklerini yiyiyorum bebeğin gelişmez diyorlar bana ekmek ye hamur ye ondan ye doldur doldur ye bana saçma geliyor bebek zaten şu an küçücük ve kanla besleniyor sizler de yemediniz diye bebekte herhangi bir şey oldu mu biliyorsunuz koca karı baskılarını
kelebek03-6 Selennm ilk aylar zaten kilo almıyorlar ki ayrıca hamur vs size kilo aldırır bebeğe en iyi muz kaşar ceviz kilo aldırıyo
mommytobe_ Selennm kiz onu diyenlere aldirma ekmek hamur anca seni sisko yapar bebege zerre faydasi yok zaten suan bebegin senin depolarindan kullaniyor. Saglikli proteinli kahvaltini yap kefir ic ceviz ye gunde bir iki porsiyon meyvenu ye hamurisi borek ye diyenlere aldirma aksine hamilelik sekeri cikar sende dikkatli ol
2022Mom2022 Selennm ekmeğin hiç bir faydası yok kimseye bakma ilk 3 ay annenin vitamin deposundan besleniyor bebişler ama kuruyemiş mutlaka her gün tüket yumurta falan 3 ay sonda birden bire sarsılma şimdiden giden depoyu azda olsa tamamla 😂
berceste5155 Selennm bende ilk zamanlarda 4 ay kadar hep peynir ekmekle beslendim ama yumurta yoğurt maden suyunu ihmal etmedim 6. Ayda iştahım açıldı ondan sonra sık ve çok yemeye başladım 7. Aydan beri daha düzenli besleniyorum bebeğimin gelişimi kilosu da hep iyiydi
Melismelo İlk 3 ay kanla besleniyor yani korkmayın bana aksine annemler fazla kacırma diyor bıraz kilolu hamile kaldım cünki😀
Selennm Melismelo bende öyle 70 le kaldım iki ayda 2 kilo aldım ki bence gayet iyi yani ama işte böyle şeyler duyunca da canım sıkılıyor ama yiyemiyorum napıyım kahvaltımı yapıyorum ama sonrası gelmiyor çok aç da değilim yani sık sık az yiyiorum
Selennm kelebek03-6 aynen öyle o da zaten son aylarda bebeğe kilo aldırıyor şu an fazla olarak ne yesem bana zarar gelişimi de güzel yani normal
Melismelo Selennm ilk üc ay bulamtıdan günde en fazla 1-2 tost yiyordum sadece midem birşey almıyordu cok şükür herşey yolunda yani
Selennm mommytobe_ bende çok araştırdım zaten hamur işi falan anneye zarar diyorlar hep yani yememle alakalı kendimi zaten aç bırakmıyorum ama işte hepinizde vardır böyle dış etkenler
Zozan-21 Ben ilk 4 ay hiç kilo almadım düzenli beslenmeye çalış çocuğa kilo aldıran şeyler yemeye çalış , süt , yoğurt , muz , ceviz ,balık et ürünleri , avakado 4 ayda iştahım bir açıldı , yemeden duramıyor insan zaten
mommytobe_ Selennm aldirma o dis etkenlere doktoruna sor arastir sen daha iyi bilirsin kendine neyin yarayip yaramadigini zaten bebege de kilo aldiran besinler belli ona gore bi duzenini olustur😘
Selennm 2022Mom2022 yumurta hiç yiyemiyorum ben tiksindim diye ama onu tamamlıyorum başka şeylerle meyve sebze süt yoğurt peynir çökelek tüketiyorum hep
Selennm 2022Mom2022 öyle yapıyorum bende almıyor midem zaten ama aç aç da gezmiyorum yani onlara göre kilo almayım diye yemiyorum zannediyorlar ama gerçekten yiyemiyorum suyu mu bol içiyorum kahvaltımı güzel yapıyorum ara da meyve kuru yemiş yetiyor
Selennm berceste5155 bende günlük içiyorum maden suyu yemediğim sadece bol bol ekmek ve bol bol dolu tabak dolusu yemekler yiyemiyorum dedikçe zorluyorlar sanki kilo almamak için yapıyormuşum gibi konuşuyorlar ama değil bebeğim sağlıklı olsun isterse 100 kilo alıyım sanki ne olacak
Ahuum Selennm internet var doktor var kitap var. Sokaktan geçen çocuk bile bunun doğrusunu bilir. Sana akıl verenler taşımıyor çocuğu sen taşıyorsun . Ben 5 aylığım ve 5 kilo verdim doktorum diyet ve saglıklı beslenmemi söyledi
Selennm Ahuum evet öyle ama işte her şeye hazır cevaplar çocuk kanla besleniyor diyorum o kan sana nasıl geçiyor yiyerek diyorlar Allah korusun yarın bir gün çocuk zayıf doğsa bakkk biz sana dedik yemedin diyecekler diye yine biraz kendimi zorluyorum ama yiyemiyorum gerçekten de almıyor midem
Yagmur-35 Ahuum darısı benim başıma insallah ☺️ 25 haftalığım 17 kilo almışım dün gebelik şekerim çıktı diyetisyenle bugün başladık liste verdi bakalım süreç nasıl ilerleyecek gerçekten gebelikte kilo vermek bebeğe etkisi olmuyor mu
berceste5155 Selennm salçalı yağlı yemekleri benimde midem almıyordu daha kuru vr yavan şeyler yiyordum