Asye22 Kizlar beta testim bugün yarım saatte çıktı normalde bir bir buçuk saatte çıkıyor dogrumudur ki
Burcu0707 Asye22 beta degerin 9.32derken iyiymis ama 27 kotu bir sonuc.. labaratuvar hatasi degil ise kimyasal olmus olur.. 6 gun gecikme gec dollenme olmussun
Kullaniciadimibulamadimbosver E buna da takılmazsın be kızım 😁 doğru yanlışın bununla ilgisi yok tabii ki
Asye22 Vera09 betam az çıktı geçen gün verdiğimizde bir buçuk saatte çıktı bugün yarım saatte ondan suphelendim
1Gunes Asye22 evde hızlı idrar testi yaptıysanız ve 5 10 dk içersinde çıktıysa var demektir 1 2 saat beklemis testten umutlanmayın bence. Ama kan verdiysek vardır yani.
Asye22 1Gunes bakın şimdi iki günde bir kan verdim 9.29 32.38 27.41 Ama en son yaptirdigim yani 27 olan yarım saatte çıktı sonucu erken çıktı ve az çıktı ondan suphelendim
1Gunes Asye22 2. Den sonra düşmüş değeriniz neden öyle olmuş anlamadim ben öğrendiğim zaman 4+5 382idi tekrar tekrar kan vermedim 1 kez verdim bilemedim açıkçası bir doktorunuza danışın bence yada ebe ye
alitalia Asye22 lab yoğunluğuna göre erkene almış olabilirler. Değeriniz düşmüş sanki kimyasal gebelik gibi görünüyor. Kendi kendine adet göreceksiniz. Doktorun yapabileceği bir şey yok. İçinde şüphe kaldıysa bir kere daha kan verin
Aleyycskn Merhabalar ben dün yaptırmıstım testte beta hcg 426 çıkmıştı iyi mi kotü mü hic anlamadim bebisim de ne kadarlık bilemedim
Aysnr11 Aleyycskn son adet tarihinize göre hesaplayabilirsiniz betanıza göre 4-5 haftalık anca vardır 😇