LeylaCan Morkelebek26 haticenurrr Barlas_mom Arirang Sevgibrs Arirang sudeyl16 yarenscskn DemirinAnnesiiii Hamileymişim kızlar 💕 test yaptım baya net çizgi çıktı 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹
ekimkiz LeylaCan hevesini kırmak istemem ama bende dün aynı postu açtım ikiside aşırı koyuydu adetim gecikmişti ama kan verdim negatif çıktı 🥺
LamiyaCetinkaya kızlar alakasız olacak ama elinizde ihtiyacınız olmayan ovulasyon testleri satın bana 😂 çok pahalı, benim adetim düzensiz bir ayda 30 tane filan gidebilir, uygun olursa alırım
hayalbahcem LamiyaCetinkaya dolap uygulamasını kullan cnm orada elinde kalanlar uyguna satıyor bi bak
Arirang LeylaCan Gebelik testinin yerini tam olarak tutmaz tabii. Hauırlısı olur inşallah. Imarım sağlıklı bir bebiş gelir😍❤️
ekimkiz LeylaCan değerlendirdim büyük ihtimalle yumurtlama oldu ertesi gün tekrar test yaptım silik çıktı
MrsAvangers LeylaCan adet yakınken ya da adetlikten de ovülasyonda pik oluyor ya da koyu..Kendimden biliyorum ve bugün test yaptırdım ,sonuç negatif…Biraz daha gecikmesini bekle ve beta ver canım
Barlas_mom LeylaCan Bende demiştim çünkü bende ovülasyonla öğrenmiştim aynı senin gibiydi 😌😘 şimdi tombik oğlum kucağımda oyun oynuyor çok şükür bin şükür 🙏🏼 🥰
LeylaCan haticenurrr DemirinAnnesiiii Allah razı olsun kızlar, darısı tatmak isteyenlerin başına inşallah. 💕
Arirang LeylaCan Sen diyince gidp ben de ovülasyonla test yaptım çok belirgin çıkınca tahmin etmiştim senin de gebe olduğunu 🧿🥰