LamiyaCetinkaya Melayke- Benim kayınvalidem göbeğimi severdi, konuşurdu ama hiç öyle düğme açayım, evirip çevirip elleyeyim durumu olmadı. Bence de gereksiz şeyler. Neyi inceliyorlar sanki
Melayke- LamiyaCetinkaya 170 boy 45 kiloyum da yıllardır. 4 yıldır çocuk düşünmedik. Ama beni kısır belledi kendisi. Çocuk yapmıyoruz düşünmüyoruz diyince de karnın dar çok zayıfsın çocuk tutmaz düşük yaparsın zaten dedi. Düşük yapar umuduyla bekledi. 4. Ayım bitmek üzere olunca öyle karnımı inceliyor heralde çocuk tutuyor mu diye heralde ne düşüncesi varsa artık kafasında
QUEEN088 Melayke- BENDE çok nefret ederim.Hiç hoş diğil.Belki onlar güzel anlamda yapmak isterler ama ben doğru bulmuyoruç çunki gebeyken çok hassas oluyon bebeğini herkesden korumak istiyorsun.O yüzden abartmış oda ağlamakla.
Melayke- QUEEN088 başka türlü suç bastıramazdı çünkü timsah gözyaşlarını akıtmak zorundaydı. 2 gündür kocasıyla kavgalıydı zaten bahanesi ben oldum ağlamak için. Oğlu da “kadını üzdün ağlattın” diyip duruyor 😂
Gny18 Elisam123 yok böyle bir şey gerçekten duygu sömürüsü yapmak için bide ağlamış. 🤦🏻♀️ Kuscam. Nefret ediyorum hamile bir kadına stres yaşatan her kesten. Yiyorsa gelsin beni ellesin bakalım biri.
Melayke- Gny18 Çek o elini diyip itmek varken kırılmasın diye gülerek cevap verdim yaptığı saçmalığa. Kocanın annesi diyip susuyorsun yine olmuyor hala üste çıkıyor 🤣
Limonzeytin Melayke- benımkide uzakta yaşıyo sürekli görntlü aradğnda karnını aç bakaym diyo ben açmıyorm tabi nabıcan sen karnımı görüpte ayıp diyorm sevmiyorm diyorm saçma sapam sohbetler bunlar yaw hoşma gitmiyo ellemesn bakmasn görmesn kime ne yani
LamiyaCetinkaya Melayke- benim boyum 1-58 filan ama ben de 45 kiloydum hamile kaldığımda, ve gayet sağlıklı gebelik geçirdim, oğlum da çok sağlıklı. Onlar öyle diyor diye kafana takma sakın, vitaminlerini vs alıyorsan herşey güzel olacak 🙏
Alparslaninanneesii Melayke- tövbe est. 6 aylık hamileyim bir gün kaynanam böyle bir şey istemedi. Sadece bir defa annemlere geldiler annem babaannesi görsün dediği için dokundu tişört üstünden o kadar tepkiniz gayet yerinde bence hiç hoşlanmam
Melayke- Alparslaninanneesii vücudum benim için özel namahremim. benim için o elin kadını pantolon düğmesi açıp atlet sıyırıp göbeğimi açacaklardı bana sormadan direkt girişmesi sinirimi bozdu. Ki sorsa da izin vermem ne gerek var görüp inceleyip napacaklar
Alparslaninanneesii Melayke- saçmalamış yani sormadan ne alaka rahatsız olur musun diyebilir anlayamadım kayınvalidenizi ağlaması da pek samimi gelmedi bana
Melayke- Alparslaninanneesii yok sıkışınca suçlu olunca ağlıyor ya da bayılma numarası yapan biri zaten samimi değil zaten
minikkurabiyelerinannesi Melayke- siz niye özür diliyormuşsunuz o sizden özür dilesin öyle bir terbiyesizlik yaptığı İçin