Melayke- evet işte bende buna kızıyorum yanı ılk basta sorun yapmadım gercekten hatta dedım ya aılemdede var catlayan yanı genetık olabılıyormus bazen ya dedım olabılır ama hanı takmam ben zaten bole bıseyı sorun etsek gebelıgı ıstemeyız yada kılo almayız normalda benm kılo takındım vardı ama ınan gebelıgımden berı hc gözümde degıl 100 kılo olsam bıle takmam bunu hatta annem bu yuzden gurur duyuyo benı cok karkardı onlar benm takıntımdan yengem sordu gecen mesela annem cok iyi valla hiç takmıyo kıloyu fln dedı ama bu iki kişi arkadasım olcaklar bide yanı artık kıskandıkları ı düşünüyorum mesela geçen eşimle dısardan geldık sokakta dogurcaksın ne bu durmadan sokaktasın dedı eşimede tek senın karın hamıle kalmadı bızde dogurduk ama bole el üstünde tutulmadık dedı eşimde ona kocana soyle dert edıyosan karım benım her zaman göz bebegım fln dedı moralı bozuldu bide eşim dövme yaptırdı ismimi yazdırdı ben istemedim gerçekten dövme hiç sevmem ama eşim cok seviyor bende artık hayır desemde yaptırdıgı ıcın karısmıyorum bu sefer adımı yazdırmıs eve geldı bende fotosunu attım deli adam napmıs yıne canına kıymıs dedım benmkıde anca götüne yazdırır ismimi dedi eşide eşime kızıyo senn yuzunden dovme yaptırcaz sımdı diye artık gerçekten gözümden düşmeye basladılar