Edafmo Çok ciddi bulantılarım var yemek yapamıyorum mutfağa giremiyorum, bana yemek yapıp verecek getirecek de kimsem yok.. yeterli beslenemediğimi düşünüyorum ne yapmalıyım 😥
Elifderin34 Edafmo doktora söyleyin ilaç versin 17.haftaya girdim hala bulantılarım var ilaçla ayakta duruyorum ilaç içmezsem beter oluyor midem
Morkelebek26 Edafmo ahh ALLAH yardımcın olsun kuzum valla bol bol sabıra ihtiyacın var 🤦 bende 3 ay yaşadım ve hala ara ara gelip gidiyor kaç haftalıksın
Lehrerin21 Edafmo ben prilam dr kullanıyorum tam kesmese de hafifletiyo dün kullanmadm bugun mahvoldum bulantıdan dene bence idare ediyo en azından 🤷🏻♀️
acemianneee_31 Edafmo bende gurbetteyim bende öyleydim 3 ay boyunca eşim işe gitmeden odaya biraeyler koyar giderdi bende sürüne sürüne yerdim Ya da su tek içerdim bebe bisküvisi süytle eşim gelene kadar ayakta kalmaya çalışıyordum
Zeynepp054 Bende ilaç içiyorum ancak öyle hayatıma devam edebiliyorum yoksa çok kötü oluyordum ancak hafiflemeye başladı doktorunuzdan ilaç isteyebilirsiniz çok rahat edersiniz
Cece15 Edafmo karpuz peynirle besleniyorum 7 aydır.. birkaç postta da yazmıştım gece prilam içiyorum 2 adet yatarken sabah bulantısını hafifletiyor gündüz de zofer 28.haftamdayım halâ bulantılarım devam ediyor ve sağ olsun kızım herşey tiksindirdi beni.. buna rağmen kilosu boyu çok iyi..
Ziynet4459 Cece15 bende aynı durumdayım 28. hafta hala kusmalar devam pazartesi günü en son hastanelik oldum ağzımdan burnumdan su gelene kadar kusuyorum ve doktor gebelikten oluyor dedi🙈🙈
Bebekgeliyoorr Edafmo İlk aylarda bende bu şekildeydim ama kokmayan şeyler yemeye çalıştım hep. Makarna yaparsam yoğurtla yedim, midem bulanınca badem fındık falan yedim. Ilık laktozsuz süt içtim muz veya başka bir meyve yiyip o şekilde beslenmeye çalıştım.
Cece15 Ziynet4459 alerjik bir bünyem var bebeği zararlı bir madde olarak görüyormuş bünyem ben de anlamadım 🤷
Ziynet4459 Cece15 benim bünyem de aşırı alerjik alerji testi yaptırdığım zaman doktor bana milyonda bir insanın bünyesi senin gibi demişti pazartesi kontrolüm var doktora bi söyleyeyim acaba benim de mi aynı