Battaniyeli Kızlar 34 haftalik olduk. Dönerken kalkarken külot vs giyerken yani kas hareketi yaparken vajinam çok acıyor. Cinsel ilişki yok. Ama şu son bi haftadır anlamadığım Bi acı var neden acaba. Assa baskı yapıyor ondan mi acaba yoksa catim falan mı açılıyor belirti mi
Deemetibostnci Battaniyeli hep aynıyız beklioz ilişkiye girsek de ağrıo girmesekde sen iki hafta sonra başka çalışmalara bebek pozisyonu almışmı
Kcktrkul Battaniyeli canım benmde 34. Haftam aynı ağrılar 3 4 gündür iyice arttı bazen yürütmüyor bile
Maviii Battaniyeli ben dikkat ettimde ağır kaldırınca, çok yürüyünce ağrının şiddeti artıyor, bol bol dinlenmeye çalışın .. bu geçmeyen ağrı, bebek büyüyor rahim büyüyor vücut kendini doğuma hazırlıyor
Isabella06 çatı ağrısıdır muhtemelen ama bu haftalarda olabiliyor zaten. artık rahim büyüdü bebek büyüyor ve vücut kendini doğuma hazırlıyor
Deemetibostnci Battaniyeli aha bende pazartesi gidicem ama kafa midemde hissediyorum ayaklar şeyimin üstün de habire çişe Gidioz
Battaniyeli Maviii evet kesinlikle vücut kendini fizyolojik olarak hazırlıyor o kadar hissettiriyor ki ..