Merhaba öncelikle biz 30 günlük olduk biraz geç oldu ama iki çocuklu olunca anca 🥰 benim kontrollerim sakuradaydı zaten 38 de gittim tam 39 haftaya gün verildi ama 38+6 da yatış verildi 39 da doğum yapıyorlar ama nst de sancı falan çıkarsa yatırdıkları gün de yapıyorlar sorun yoksa yatırıyorlar ertesi gün gelelim doğuma 2 gibi öğlen yatışım yapıldı kan alma nar falan derken odaya getirdiler odaların çoğu tekli ama ben çift kişilik odaya denk geldim odaya çıktım sonra annemi aldılar tekrar nat çekildi sorun yok dedi doktor sabah alırız dedi o gün uyudum biraz heyecan olduğu için çok uyuyamadım sabah 8 9 gibi geldiler kıyafet verdiler giydim sondayı taltılar bir Saat öyle bekledim sonra gelip aldılar ameliyathaneye geldik anestezi doktoru çok iyiydi iki kişiydi zaten biri asistan devamlı konuşturuyorlar kaç çocuğun var iyiymisin bir sürü soru sonra oturur vaziyete gelip iğnemi vurdu belimden tabi ayaklara sıcaklık indi belimle göğsüm arasına soğul birşey değdirip hangisi daha soğul diye diye denedi ondan sonra doktorlar başlıyoruz dediler iki doktordu biri asistan yine gerisi hemşire bir 10 dk sonra bebeğimi n sesini duydum hemen yanı başınızda alıp temizleyip kilosunu tartıyorlar onlar ameliyatı yaparken ben bebeğimi izledim bebeği götürmeden önce bana getirdiler öptüm sonra kontrollere götürüyorlar ameliyatımı biraz uzun sürdü asistana eğitim verildiği için o da eğitim aldığı için dikişlerimi çok özenli attı sonra odaya alındım sadece bebeğim geç getirdiler sorduk sorun yok dediler kontrolleri yapılıyor dedi o sırada kan şekeri düştüğü için ameliyathanede mama vermişler 40 dk sonra falan yanıma geldi hastane çok temiz hemşireler doktorlar çok sıcak kanlı bayrama denk gelmişti hemşireler bayramımızı dahi kutladılar ameliyattan sonra odada pijamalarımı giyeceğim zaman iç çamaşırıma pedime kadar taktılar giydirdiler emzirmek için 7 defa falan geldiler devamlı takip ediyorlar emmesini soruyorlar emiyormu en son ne zaman emdi diye emzirmene tutturmana nasıl emzireceğine kadar gösteriyorlar odalar büyük dolabı buz dolabı hepsi temiz büyük yemekleri bir iki defa kötü geldi gerisi güzeldi sadece çorbalar tuzsuz tuz da götürün yanınıza hastane hakkında sormak istediğiniz varsa cevaplayabilirim sezeryan hakkında da ve genel anestezi bence çok zor yanımdakı kadın spiral istmedi genel yaptı odaya geldiğinde ağlıyordu ağrıdan alttan kontrol yapıyorlar temizliyor içinizi gerekirse karnınıza bastırıyorlar ben hiç birini hissetmedim ama o kadın hissetti ve çok canı yandı