Gebeanne44 25 haftalik hamileyim bebeğin hareketleri son 3 gündür azaldı hatta yok gibi normal mi korkmalimiyim
Irmak-16 Gebeanne44 benimde o haftalarda öyle oluyordu 1 hafta çok güzel hissediyordum 2.3 gün azalıyordu sanki hiç hareket etmiyormuş gibi oluyordu sonra tekrar hareket etmeye başlıyordu ama yinede kesinlikle doktorunla iletişime geçmelisin tedbir amaçlı
Kubra_miray_szr Gebeanne44 benimde 24.haftada 3 gün hareket etmezdi bende hep endişe ederdim o dk.giderdim doktora çok şükür iyidi karnınızı açın telefon flaşi ile izleyin hafiften pit pıt atan bisey varsa bebek iyi🤗🤗 tatlı.biseylerde ye üstüne
Aysegulsayhar Tugceonur 30. Haftadayız benimki de etmiyor normalde yemekten sonra çoşardı şuan yok 1 hafta sonra Randevum var
Gebeanne44 Kubra_miray_szr çok az var ama öncekiler kadar değil ya şimdi burda yazılanlardan daha da tedirgin oldum 1 hafta önce muayene oldumhersey iyidi çok şükür
Kubra_miray_szr Gebeanne44 çok az varsa korkmana gerek yok normaldir ben o haftada 3 gün hisetmedim oda tık yoktu sizin yine var canını sıkma dahada kötü olursun kaç gün bekle git kontrole rahat edersin😊
elifuslu1002 Gebeanne44 bebeğim çoğu yazılanı takma günde en az 10 kez hareket etmesi lazım ya şuan haftanın çok erken daha hareket saya bilmen için çok bastirmadam rahat pozisyonda karnına bastır mutlaka eder sıkıntıya girme
Barlas_mom Gebeanne44 Bol su iç sağına yat uzan canım karanlık olsun oda da bir dene bakalım doktorum bana böyle derdi evham yaptığım zamanlar. 🙏🏼
Bak Gebeanne44 canım bende o haftalarda telaşlanıyordum. Doktorum 28. Haftadan sonra hareket takibi yapıyoruz telaşlanma boşa demişti. Birde kendini çok yoruyorsan gün içinde hareket etmez dinlendıgınde duzelır dedi.
elifuslu1002 Gebeanne44 gayet normal canım çok hissettiğin hiç hissetmediğin de olacak ancak 30 32 arası düzene girer hareketler ben şuan 30 dayım ne zaman hareket edeceğini biliyorum yani bazende hiç durmuyor doktoruna sor ama bence çok normal