GulerDoganAslan Kizlar az once sumuksu birsey geldi ama rengi krem rengiydi, acaba nisan olma ihtimali varmidir?
Babies16 GulerDoganAslan nisan sumuksu oluyor ama krem rengi deil.kahve ve kan arasjnda dun geldi benimde
Zeliha06 GulerDoganAslan bugün benımde nişanım geldi baya baya kanlı adet kanı gibiydi hastaneye gittik 1cm açılma var denildi sabah 8 de ntsye girip doktor kontrolü olacak
dphnln GulerDoganAslan Ben nişanımın geldiğini bu sayfadaki görsellerden anladım. Belki işinize yarar ;) http://www.dogummelegi.com/dogum/dogum-nasil-baslar-nisan-gelmesi/
kfulya1905 Zeliha06 bende salı gittim nişanım geldi 1 cm açıklık var dedi nst de çok az sancı gözüktü 2 gündür doğuramadım. 🤷♀️
Nulu kfulya1905 aynı ben iki gündür ilerleme yok açılma var nişan geldi gerisi yok Rabbim yardımcımız olsun 😞
Zeliha06 kfulya1905 Allahım hayırlısıyla kurtulsaydık 😍 sag saglım bebeklerımze kavuşalım bakalım bana ne diyecek doktorumuz şimdi hastaneye gidiyoruz
kfulya1905 Hafizzeynep yok askkm sancım cogaldı ama suan da suyum gelir gelmez vınnn. Hastane cok yakın sukurler olsun ki. Evde cekmek istedim.