Ruveyda_baskapan haftamdayım idrar kesem hep dolu gibi hissediyorum ve sürekli wcye gidiyorum ama azıcık çişle kalkıyorum, yada diyorum suyum mu geliyor, ama çiş yaparken sıkınca kendimi duruyor 😂 ay anlatabildim mi ahahahah dertlerimize bakın hele yaaaaa
EmineDefneGokce Ruveyda_baskapan su, çiş gibi durmuyormuş canım kendini sıksanda gelirmiş. Öyle okumuştum
benimmdunyamm Ruveyda_baskapan su durmuyormus bende senin gibiyim 5 dk ya bir idrar torbam doluyor gibi gidiyorum 2 3 damla anca geliyor geri geliyorum ama tahlil verdim enfeksiyon çıktı şuan o kadar fazla değil
asuyalin Ruveyda_baskapan bu tip su gelme olur 😊 hemen doktorunuza danışın, su gelince tutamazsınız ama sızıntı çiş şeklinde de oluyo, annem (bana hamileyken) ve bir kız arkadaşım çiş şeklinde yaşadılar.
Ruveyda_baskapan benimmdunyamm başken otururken sanki çiş yapıyorum ama bence bebek baskı yapıyor o da geliyor 😂
Cemre121 Ruveyda_baskapan arkadaşımda 34-35 haftasında, lavabodan çıkıyor ,iki adım yürüyor çişi geliyor tekrar
benimmdunyamm Ruveyda_baskapan bebek baskı yapıyor 🤣bugün bende uyurken çok hafif geldi hemen tuttum tuvalete gittim bebek baskı yapıyor
Melegimin_annesi Ruveyda_baskapan Aynı dert bende de var 29+4 haftalığım gece sürekli kalkıyorum uyuyamıyorum karnım taş gibi sağa sola dönüp duruyom sonra rahimime baskı geliyo tuvalete gidiyorum gittiğim hâlde az bişey idrar yapıp geliyorum gitmezsem uyuyamıyorum
KkubraOz Ruveyda_baskapan bi yerde görmüştüm sağ ya da sol tarafınıza uzanın eğer su sızması varsa o yatış pozisyonunda kendini belli edecek kadar akıyormuş. Ordan anlayabilirsiniz belki. Ben 28. HaftMdayım ama idrar kaçırma bende de var sıkışmaya kalmadan tuvalete gidiyorum ama bazen oturduğum yerde bile olabiliyo 😂
Meshra_15 Uzun zamandır böyle kaç kere gittim alttan muayene de edildi şu gelişi değil ama hep bı şu sızıyor ,😀
Barlas_mom Ruveyda_baskapan Canım 38+3 e sezeryan günü almıştım ben bundan 4 buçuk ay önce oğlum 37+1 de suyum çiş gibi sızıntı gibi gelmeye başlayınca akşam doktorumu aradım alel acele muayene ettiler 1 saat içinde doğum yaptım ben gelen suyummuş meğerse doktor da inanmadı muayene edene kadar çiştir falan demişti 🤦🏻♀️ Herkeste aynı olmaz ama bir takip et ihmal etme
Barlas_mom Ruveyda_baskapan kız çiş te olabilir ama su öyle de geliyor bilginiz olsun ihmal etme diyorum son haftalarındasın.