Bbsrrr galiba birebir kendim örnegim biraz uzun olucak ama lütfen oku. 4 senedir istiyoruz yeni evliyken 1 tane düsügüm oldu üstünden 3.5 sene gecti her ay adet olmadan gider test yapardım acaba oldu mu diye adetik bittikten sonra ya hamileysem diye kendime dikkat ederdim. Denemediğim çok az şey kalmıstır. Kür , macun , ilaçlar , pozisyonlar , ovülasyon testleri.. Hepsi olumsuz oldu. Mayıs ayında karar alıp tüm testlerimizi yaptırdık hatta içim rahatlasın diye hocaya bile gittik çok şükür ki temiz çıktı herseyimiz. Doktorum tedaviye başladı haziranda klomen+catlatma ignesi malesef negatifle sonuclandı tabi ben yıkıldım. Tekrar adetimde kontrole gittim ilaca baslamak icin. Doktor yumurtamın olusmadıgını bosuna ilac kullanmamam gerektigini sonucun yine olumsuz olabilecegini bu ayı boş gecirip vücudumun dinlenmesi gerektigini söyledi.
Sonra ne mi oldu ? 😇 Şu an minigim benimle 5 haftalık 🤭 ne yumurtlama ne hamilelik hic biri umrumda degildi. Bayramdı seyrandı derken zaten dogru duzgun bile iliskimiz olmamıstı. Ama Rabbim ol dedi ve oldu. Simdi ona emanet minigim bilirim ki o korur kollar 🧡 Yani demem o ki benim nazlı cicegim öyle asla olmaz dedigim bir zaman da açtı sen bilmezsin ama Rabbim bilir kendini ona teslim et 😇🧡🦋