Asdfgsedaasdfg Kızlar 8 haftalık hamileyim ama aşşırı şişim yani kilom tartıda aynı ama göbeğim sanki 4 aylık bide geriliyo sanki. Ve aşşırı terleme var vücudumda su atıyorum resmen ve terim kokmazken şimdi kokuyo sizin de başınıza geldi mi acaba
Kleopatra- Asdfgsedaasdfg İnan hepsi gebelikten. Ne yaşamam inşallah dediğim varsa yaşadım terin kokmasıda çok normal hatta duş alsanız bile sanki yarım saat sonra almamış gibi oluyorsunuz oda çok doğal bir durum. Normal yani gebelikten hepsi :)
Deryak52 Asdfgsedaasdfg ewet kendi kokumdan tiskindim insanlardan eşimden tiskindim herşey kokuyor parfümler yemekler su bile normeldir
Asdfgsedaasdfg Kleopatra- ınstagramda gebeler görüyorum makyaj süs püs ben pantolon giyemiyorum makyaj yapamıyorum terden dedim ben de mi anormallik var sosyal medya insanın psikolojisini bozuyo cidden
Kleopatra- Asdfgsedaasdfg Kız sosyal medyadaki hamilelerden bahsediyorsan hiç takma hepsi efekt shop yapıyor kendine dikkat etmiyor musun 😂 Özel fotografci tutuyorlar resmen kendilerine bilgili olduğum için bu konuda anlıyorum hemen ben 😂😂
annebebek6748 Asdfgsedaasdfg gecmeyebilir canim 9 ay cok degisik bi surec karnin buyudukce vucudun agriyan yerleri bile gunden gune degisiyo. Mesela ben 5. Ayda bel agrisi cekiyodum 8. Ayda o gecti kalca agrisi basladi falan cok rahat bi surec degil ne yazik ki