haticenurrr arkadaşlar bugün doktorum tahlil istedi devlette verdigimi söyledi eksikleri alalım o zaman dedi şu tahlillere bakıldı resim olarak yükledim bunlar ney bilginiz var mı birde şunlara 400tl ödedim yani gerek var mıydı merak ediyorum
EmineDefneGokce haticenurrr yapılmasına gerek var ama 400 TL gerek yoktu devlet bedava yapıyor. Ben özele gidiyorum mesela devlete bedava yaptırıp özele gösteriyorum . Bunları da yaptı devlet
aylinpalaa haticenurrr ben bunları aile hekimimde yaptırmıştım sizde öyle yapsaydınız keşke. Ama yapılması gerekiyor tabiki de
soilsmell haticenurrr belirli hastalıklara karşı bağışıklılığın olup olmadığına bakılan testler bunlar kızamıkcık gibi gerekliler ancak bu gibi gerekli testleri aile sağlığı merkezlerinde dahi yaptırabilirsin sistemden her türlü görüyor doktorlar
mavininhertonuu haticenurrr Doktorum bana testleri söylüyor bunları aile hekimine yaptır gel diyor ama ben beta baktırdığımda sonuç için gittim bütün gebelik testlerini yapalım dedi aile hekimi yaptı doktora gittiğimde hepsi hazırdı gösterdim
Haticebrck21 haticenurrr bende ilk gittiğimde 11 tüp kan alındı 1 idrar tahlili istedi 400 TL verdim neden o kadar çok almışlar ki
Melegimin_annesi haticenurrr Evet yapılması gereken testler devlette ücretsiz yapıyor ben devlete gidiyorum