Mnvrrrrr nutellaningizlitarifiyim Aynen çok az kaldı teşekkür ederim amin hepimiz sağlıkla kucağınıza alalım inşaallah 😍
nutellaningizlitarifiyim Anna-aslan aaa sizinki baya erken hissettirmiş kendini 😂 maşallah bizimki keyifçi biraz her gittiğimizde el ensede yatıyor 😂
Anna-aslan nutellaningizlitarifiyim evet benimki de çok hareketli ne zaman gitsem kıpır kıpır durmuyor hiç maşallah 🤗
nutellaningizlitarifiyim Ezgi_Mercan hamilelikte hormonların yan etkisi yerimizde duramıyoruz illa bi muzurluk yapıcaz 😅🥰
nutellaningizlitarifiyim Deletedmom_51 tabi kiloylada alakası var ben de çok zayıf sayılmam ama belli ediyor kendini 😊
Emirsmomm mommytobe_ benim 2. gebeliğim kuzum bu, yani uyuyamamak ne demek biliyorum ühühühü 🥹😿😿 sadece insan yine hissetmek istiyor ☹️ Ama şöyle birşey var ki ilk gebeliğimde çok bilgisizmişim bunda daha çok bilinçliyim 🤰🏻🤍
Hlalcg Lala_ince_ 12 haftalık çok minik hissetmezsin birde göbek altı kasığa doğru hissedersin bebek daha altta cünkü 😊
Melikekader1 nutellaningizlitarifiyim biraz daha zamanınız var net olarak fıtı fıtı 20,21. Haftalarda hissedersiniz
minikerdeminannesi Sarmihce ben yarın 20 ılıcak inşaallah ama hissetmiyorum bebeğim erkek çok şaşırdım sizin yazınıza demekki kişiye göre değişiyor
Seyma0323 minikerdeminannesi benimde erkek canim 21+4 hamileyim.. bende daha yeni yeni bir kaç gündür hafif hissediyorum baloncuk gibi damar atar gibi. Senin haftandayken bende cok stresse giriyordum, büyük beklentin olmasin canim tekme falan daha hissetmesin anca damar atar gibi bisey
Sarmihce minikerdeminannesi Evet kişiden kişiye değişiyor🙏🏻 Bugün detaylı ultrasonumuz vardı kızım zaten akşam saatinde hareketli oluyor. hareketlerini hissettim. Ultrasondada çok hareketliydi🤩
01gizem 3 buçuk aylıkken hissetmeye başladım seyirmelerini ve ağlamıştım çok istiyordum bu duyguyu yaşamayı çünkü ❤️
Rabia-toprak nutellaningizlitarifiyim belli bir zamandan sonra sizi uyutmuyo tekmelerinden :)) şuan ben 27+2 deyim 🥰