Dolunaybelinay nutellaningizlitarifiyim 16.hatftada hissettim 17 de sessizleşti 18 de bir daha hissettim ve oyle devam etti
nutellaningizlitarifiyim Lala_ince_ iki kere ben de sol kasığımda hissettim bi daha hiç olmadı belki de değildi emin de olamıyorum 😊dediğiniz haftalarda şimdi tık yok
Elifonur06 Lala_ince_ bende böyle hissediyorum şuanda henüz test yapmadım ama bunun dışında bütün belirtiler’de var
Erva1234 Lala_ince_ Ben 11 haftaligim özellikle sabahları bisiler oluyo ilk hamileligmde öyle bişi hiç hasetmydm 16. Haftadan sonra hissetmiştim ama bunu erken hissediyorum o olmasa hergun olan ne ozaman bilmiyorum
nutellaningizlitarifiyim İlk hamileliklerde geç hissedildiği söyleniyor benim de ilk 🥰 hissetmeyi çok istiyorum ve merak ediyorum sürekli göbüşü yokluyorum 😅
Esmaww nutellaningizlitarifiyim haha hayırlısı inşallah bende aynı senin gibiyim öyle dikkatlice de bakıyorum😅😅😅 ama şuan bi tık bile yok
Rabia-toprak nutellaningizlitarifiyim belli bir zamandan sonra sizi uyutmuyo tekmelerinden :)) şuan ben 27+2 deyim 🥰
mavininhertonuu 19+1 hissetmedim belkide ben farketmedim, işteyken oluyosa da üzülürüm 🥺😅 bende karnımı sevip biraz dürtüp bekliyorum falan ama güçlü bi tekmeye kadar bişey anlayamayacak gibiyim
Dilan246 Smyye1B cinsiyetiniz belli mi acaba bende 10+1 gebeyim çok merak ediyorum ne zaman belli oluyor acaba