BaharCihangir Kızlar meraba 34 haftalık hamileyim ve 3 4 gündür özellikle geceleri kasılmalarım cok yogun ve bel agrısı da eşlik ediyor. Gün içerisinde bel agrısı daha az ama kasılmalarım hep var yarın doktor kontrolüm var fakat suan da kasılma sırt agrısı ve bacaklarım sızlıyo fakat kasıklarımda herhangi bir sancı olmadı ve kasılmalar genelde 10 dk da bir oluyo. Dogum sancısı mııdr anlayamıyorm kasıklarımda da olması gerekmez mi
Baharkpln BaharCihangir canım benim doktorum geceleri daha çok olur Ağrı demişti benim de oluyo ara ara bel ağrım adet sancısı gibi sancılarım ama yalancı sancılar en az iki saat süreyle düzenli olarak geliyorsa git hastaneye ama
BaharCihangir Baharkpln ya artık korkmaya basladım ama kasıklarımda agrı olmuyo diye de ayrıca içim rahat bilenedim
KbraKaplan Merhaba bende 33+5 hamileyim geceleri özellikle aynı sıkıntıları çekiyorum özellikle 1 haftadır uyutmuyor ağrılar bebek aşağıya basınç yaptığından dolayı normalmiş 😩
DayiogluSevgiGkhan Ozaman doktora gıt bendede var sancı yasak geldı ayakta duramıyorum faZla dogursak vakitlice saglıkla kucagımıza alsak ihmale gelmiyor artık bazen dıyorum ben çürük elma gıbıyjm ya