Sumeyyra Yarbim şifa ver bana güç kuvet ver 🤲 allahim yavruma şifa ver 😭suyunu çogalat 😭🤲susuz birakma yarbim 😭🤲bebegim yanliz kalmasın yarbim yavrumu koru 🤲😭 korkmasın 😭🤲allahim kimseyi çaresiz bırakma 🤲 Allah’ım künefe yekun ol dersen olu verir merhamet sahibi allah yavruma şifa ver emegimizi boş çıkarma 🤲🤲bebgime dayanma gücü ver 🤲🤲 Allah’ım kurbanın olayım bize yanlız bırakma 🤲😭bu sanavdan geçmeyi bana nasip et 😭🤲amin yarbim amin annicim yavrum kızım allahim sana şifa vercek İNSLLAH 🤲🥺😭 dua edin ne olur 😭🥺çok susuz kalmaş bugun udrasonda zor görünüyordu 🥺🥺😭😭😭allahim merhamet et
Motherbabys Sumeyyra ALLAH ım kızınıza şifa versin inşallah size bağışlasın kucağınızı boş bırakmasın 🤲🥺. Okudum içimden bir şeyler koptu sanki 😔
tazebiranne_hg04 Sumeyyra bol havuç suyu için 30. Haftada benimde suyum azaldı 1 ay boyunca havuç suyu içtim öyle düzeldi
benimmdunyamm Sumeyyra karbonhidrat tüket havuç suyu deveci armudu suyu günde 4 litre su karpuz falan ye rabbim şifa versin inşallah kimseyi evlâdiyla sinamasin
Sumeyyra Motherbabys rabim yavrunu sana başlasın insllah tırnağına zarar gelmesin inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 bana dua edin unutmayın beni ne olur unutmayın 🤲🥺
Motherbabys Sumeyyra Sizdende ALLAH razı olsun 🤲İçinizi ferah tutun hersey normale dönecek ALLAH ın izniyle 🤲❤
Sumeyyra tazebiranne_hg04 içiyorum 2 hafta bir aniden suyum gidiyor bol du maden suyu meyve tüketiyorum ama olmuyor 😭😭😭😭dua edin bana lütfen unutmayın
tazebiranne_hg04 Sumeyyra Allah’ım şifa versin el-şafi adıyla inşallah bol bol tüketin sebebi belli mi neden böyle oluyor
Bybrs Kıyamam sana guzum evlat bu ALLAHIM acısını göstermesin ne anne karnında ne doğunca seni iyi anlıyoruz her anne gibi zor süreç rabbim yardımcın olsun inşallah allah’ım sağ salim tamamladın versin vakti gelince kucağına
Sumeyyra Bybrs Allah razı olsun bacım inşallah dua edin lütfen rabim yavrumu bana başlasın insllah 🤲😭
Deletedmom_11 Sumeyyra ah beni çok üzdün .Rabbim evladına şifa versin sağlıkla kucağına al canım benim bol bol dinlen ben pek bilemiyorum ama arkadaşlar havuç suyu iç demiş içerken hep dua oku şifa niyetine de besmeleni Çek hatta abdestli iç ne bileyim şifa Allah’tan ama sakın ümidini kesme rabbim için evladına su vermek hiç zor değil eminim ki çok çok iyi olacaktır 😔😔
Sumeyyra Deletedmom_11 Allah razı olsun bacım inşallah dua edin lütfen rabim yavrumu bana başlasın insllah 🤲😭rabim yavrun sana başlasın insllah tırnağına zarar gelmesin inşallah 🤲
haticenurrr ağlattınız beni.. rabbim dermansız dert vermesin, sağ salim kucagına almanı nasip etsin bebegini, şafi ismi hürmetine şifa versin insallah..
Sumeyyra haticenurrr Allah razı olsun bacım inşallah dua edin lütfen rabim yavrumu bana başlasın insllah 🤲😭